Siirry sisältöön
yksin

Hei! Oon kohta kuukilla oleva poika ja hyvin yksinäinen. Minua pelottaa, että kun menen ylemmille luokille, minua aletaan kiusaamaan. (Minua ei vielä ole kiusattu, huh.) Miten voisin saada rohkeutta ja etten joutuisi olemaan yksin koulussa saati vapaa ajalla? Antakaa vinkkejä! ;) P. S. Jos on omia kokemuksia, niin kertokaa ihmeessä!! Odotan vastauksianne! P. P. S. Tuo ”syrjiminen” on kiusaamista, vai?

Ystävät..

Jos koulun pihalla on ”ryhmiä” ESIM jalkapalloa pelaavia poikia mene mukaan ja pelaa hyvin niin sinut otetaan mukaan ”ryhmään” toimii aika varmasti.

Jos ei niin koita ottaa selvää heidän kiinnostuksista ja mene juttelemaan niistä, itseäsi ei silti kannata muutta heidän vuoksi. Tuohon kiusaamiseen-kiusaajat hakevat saaliikseen heikompia ja ”luusereita” eli jos olet: taidokas, urheilullinen, koita saada nämä piirteet esille. Kavereiden ei edes tarvitse olla poikia, mutta on silti hyvä jos on ainakin pari mies sukupuolista ystävää.

nnealite

Toivon todella että et kiusaamista joudu kokemaan, sillä itse olen joutunut kiusaamisen kohteeksi ja kyllä syrjiminen on kiusausta. Koita hakeutua kaveri porukoihin ja hankkia ystäviä, esim vaikka koita ystävystyä muitten vähän ehkä syrjään jäävien ihmisten kanssa tai vaikkapa tyttöjenkin kaa (olen itse tyttö ja pitkään miun paraskaveri on ollu poika). Okei tiedän kyllä et se on helpommin sanottu kuin tehty (olen itse huono ystävystymään muitten kanssa). Tai vaikkapa jos alotat jonkun harrastuksen sieltä vois ainakin löytyä kavereita ja tekemistä ja netistäkin ystäviä voi löytää (pitää vaan olla varovainen kenenkaa juttelee). Toivottavasti tästä on ollut apua.
Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top