Siirry sisältöön
…….

Moi!
Tunnen itseni yksinäisekai koulussa,kotona melkein missä vaan… vaikka kaikki luokkani tytöt ovat kavereitani mutta silti tunnen olevani yksinäinen. Tunnen myös että olen lihava verrattuina muihin vaikka en ole lihava. Tulen paremmin poikien kanssa toimeen mutta en uskalla olla poikien kanssa koska pelkään muiden alkavan kiusaamaan minua siitä. Haluaiin mennä puhumaan koulukuraattorille mutta en tiedä mistä alottaisin tai miten selittäisin asiat. Pelkään että jääfyn yhtäkkiä enkä saa sanoja suustani ja alan vain itkemään.
En osaa luottaa enään kenenkään en edes vanhempiini. Ihan kuin olisin labyrintisä enkä löydä ulos koko ajan umpikujissa. Anteeksi turha selittely….

Salam Alekum

Moikka!
Kun kerroit yksinäisyydentunteesta minulle tuli heti flahsback seitsemännenluokkani alkuun. Olin tullut uuteen luokkaan. Melkein kaikki luokkalaiseni olivat puolituttujani, mutta minusta tuntui etteivät he ole yhtään tyylisiäni ja että en kuulu tyttöjen joukkoon. Pojat taas tuntuivat hyviltä ystäviltä ja hengasin paljon heidänkanssaan. Kuitenkin kun lukuvuosi pyöri eteenpäin tutustuin luokallani olevaan tyttöön ja meistä tuli hyvät ystävät. Näin seiskaluokan kevääseen mennessä yksinäisyydentunne oli kadonnut. Jos tulet toimeen hyvin poikienkanssa niin suosittelisin viettämään heidänkanssaan aikaa, en usko että sinua aletaan kiusaamaan sen takia. Saatat sitäkautta saada hyviä poika- ja tyttökavereita. Mitä lihavuudentunteeseen tulee voisiko se johtua siitä että yrität etsiä syytä mikset tule tyttöjenkanssa niin hyvin toimeen ? Hyvä että kuitenki tiedät olevasi normaalikokoinen :) ! Koulukuraattorille menoa ei kannata pelätä. Kuraattori on koulussa oppilaita varten ja haluaa auttaa Kaikin mahdollisin tavoin. Jos jäädyt tai alat itkemään kuraattori antaa sinulle aikaa rauhoittua. Aloittaa voit mistä vaan tahdot ja voit kertoa sen mikä tuntuu hyvältä. Mistä luottamuspula vanhempiisi johtuu? Vanhempasi rakastavat sinua ja tahtovat auttaa ja tukea sinua läpi elämän. Voisitko kokeilla luottaa vanhemmillesi ensin jonkun pienen asian ja sitten puhua isommista asioista? Toivotan onnea labyrintin läpäisyyn ! :)

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top