Siirry sisältöön
toivoton17

Oon helvetin yksinäinen ihminen, mulla on kavereita mutta ei sellasia ketkä hengaisi mun kanssa. Ja eipä kukaan koskaan minua kutsukkaan minnekkään, aina vaan katson kun muut pitävät hauskaa porukalla. Tuntuu pahalta tämä, en tykkää olla oma epäsosiaalinen itseni. tuntuu että mus on jotai vikaa.

Korvaan yksinäisyyttä nykyään alkoholilla & huumeilla, sillä saan oloani paremmaksi ja ei satu niin paljoa yksin oleminenkaan kun oon tunnoton, mutta tää ei saa jatkua näin, haluaisin vaan osata olla sosiaalinen ja sellainen kenet haluttaisiin mukaan johonkin.

Mua ahdistaa aika paljon sosiaaliset tilanteet ja en osaa olla oma itteni koska pelkään että must ei tykättäis. Paniikki iskee myös välillä jos todella ahdistaa ja annan mielen mennä pimeeksi.
Masennusta on todellakin, tuntuu että millään ei ole väliä, oon siinä pisteessä että uskon et mua ei ees muisteta tai huomata mun olemusta. [osa tekstistä poistettu]

En edes uskalla luottaa ihmisiinkään vaikka oisin tuntenut jo vuosia, tiedän että mä en saa takasin samanlaista luottamusta tai lojaalisuutta mitä mä tarjoan. Mut on niin monesti jätetty, petetty ja tuhottu.

Mä en voi kirjottaa kaikkea kun en jaksa, on niin paljon paskaa, mutta ei yhtään ketään kelle uskaltaisin puhua, tuntuu että ketään ei jaksa kiinnostaa mun huolet. Itse kyllä kuuntelen muiden huolet mielelläni ja autan niin paljon kun pystyn, mutta samalla haluasin kertoa omiakin.

Kukaan ei tiedä että oon tällänen. Mua pelottaa vähäsen, mutta ehkä joskus paranen ja saan frendei.
”Tyttöystävä” löytyy, mutta aika hankala sekin asia, pelottaa sekin miten tulee käymään sen kanssa.

Kirjotinpa paljon, ihme sinänsä mutta en ole selvinpäinkään..

Nimetön

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys, huumeet & alkoholi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top