Siirry sisältöön
Ihimine

Hei, olen 16-vuotias tyttö. Mulla on pitkään jo ollu vaikeuksia kavereiden kanssa. Silti aina joudun pettymään heihin ja silti olen heidän kanssa, koska muita kavereita ei ole.

Lisäksi omat harrastukset ja kaikki tekeminen, josta olen tykännyt paljon, eivät tunnu enää oikein miltään. Välillä on päiviä, että kaikki on hyvin, mutta välillä kaikki on huonosti. Onko muilla tällaista?

Tätä on kestänyt jo sen verran pitkään, että alan olemaan huolissani itsestäni. Entä jos en kohta enää jaksakaan. Mistä tämä kaikki johtuu?

Lisäksi pahaan oloon vaikuttaa myös perheenjäsenen vaikea sairaus ja vakava masennus. Ei ole ketään jolle puhua ja kaikki asiat on vain itselläni, ja niitä vain kasaantuu. Joudun muita auttamaan, mutta kukaan ei kuuntele minua :(

Kaisa Önlen

Hei Ihimine

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät sekä vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 
MLL Nuortennetin ylläpito 

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys ja ahdistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top