Siirry sisältöön
Pimeä puoli 10v

Olen siis 4 luokkalainen ja hirveän yksinäinen. Olen aina koulukummin kanssa.Ja olen myös ihastunut.
Mutta mitä mun kannataa tehä?Vapaa ajalla en ole yksin vain koulussa

HotChocolate

Moi! :)

On hyvä kuitenkin ettet oo vapaa ajalla yksin!
Kuinka iso luokka teillä on, oisko sulla mahdollisuutta olla kenenkään kanssa? :) esim. osallistumalla pihapeleihin välitunnilla, kysymällä joltain luokkakaverilta läksyjä tai vaikka kysymällä kynää lainaan (luin jostain että se voi auttaa ystävystymisessä, ei mitenkään suuresti mutta voisihan se?) ja olemalla kiva muille :)

Kiusataanko sua vai muuten et oo löytänyt vielä sopivaa kaveria/kaveriporukkaa? Kavereita tosiaan saa kun alkaa viettää aikaa toisen kanssa ja osallistuu yhteiseen tekemiseen, ja tietysti vaimka koulun ryhmätöissä voi oppia tuntemaan toista. Mahdollisuuksia on monia :) voit myös keskustella esim. terveydenhoitajan tai opettajan kanssa että sulla on yksinäinen olo ja oot yksin koulussa, he varmasti neuvoo sua hyvin ja opettaja voi järjestää vaikka ”tutustumispelejä” tms.

Ihastuksen kanssa kannattaa ihan rohkeasti puhua, et häviä mitään :) voit mennä vaikka vaan ohimennen moikkaamaan tai istua viereen ja kysellä kuulumisia, lainata vaikka kumia tai kynää tms? Ihan perusjuttuja mutta jo moikkaaminen voi piristää toisen päivää!

Joten kannattaa puhua yksinäisyydestä opettajan, terveydenhoitajan tai vaikka vanhempien kanssa, ja tsemppiä ihastuksen kanssa! :) oikein paljon hyvää syksyä sinne!

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys ja ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top