Siirry sisältöön
aloneugh

Heipparallaa, eli siis tääl ois semmonee tyttö kuka ois himo yksinäinen mut mua aina piristää yks poika kenet tapasin netissä joskus helmikuussa ja haluisin tapaa sen ja se mut mutten uskalla sanoo äitille ku tiiän et se ois vähä sillee öh se vo olla joku pedo vaik näyttäisin kaikki ”todisteet” että ei oo mikään pedo vaan komee kiva poika <3 :3
Eli mitä voisin tehä kesällä ja miten voisin tutustua ihmisiin? oon suht ujo. Ja miten pääsisin näkemään tätä poikaaa ideoita :) niin ja se siis asuu 3-4h ajomatkan päässä..

Julia – Verkk@ri

Moi! Kiva kun kirjoitit tänne! Viestissäsi kerroit että haluaisit saada uusia ystäviä! Kesällä hyvä ajatus miten saada ystäviä on esimerkiksi mennä leirille! Jos menet jonkun tietyn aihepiirin leirille löydät ystäviä joilla on samoja kiinnostuksen kohteita kuin sinulla! Ja jos et ehkä tykkää muualla nukkumista niin voit kokeilla päiväleiriä! =D Ja muita tapoja on tietysti myös, kesällä järjestetään esimerkiksi kursseja joihin voit osallistua, vähän niin kuin harrastuksia kesällä! Kerroit viestissäsi myös että olet tavnnut netissä pojan jonka haluaisit nyt tavata oikeasti, mutta et tiedä miten suostutella äitiäsi tähän tapaamiseen. Ainakin kannattaa kertoa äidille tästä pojasta ( jos et jo ole kertonut ). Sitten voisit kertoa että hän asuu suht lähellä, ehkä olisi hyvä ajatus saada pojan jommankumman vanhemman puhelinumero tai sähköposti. Äitisi voisi jutella hänen vanhempien kanssa,se saattaisi todistaa äidillesi tämän pojan olemassaolosta, ja äitisi ja pojan vanhemmat voisivat sopia tapaamisesta. Ja se tapaaminen kannattaa pitää julkisella paikalla ihan varmuuden vuoksi!
Toivon että saat tavata pojan ja että saat uusia ystäviä!
Moikka!

Julia – Verkk@ri

Poika 19v

Samaa ongelmaa täälläkin, yksinäistä kesäl ja netis tapaama tyttö (tunnettu 2kk) asuu kaukana ja molemmat haluis tavata
Kaikki apu kelpais mulleki :)
PS. Me ollaan molemmat iha hirveen ujoja :3

Nimetön

Ihmisiin voit tutustua erilaisilla leireillä, harrastuksissa (oiva keino tutustua henkilöihin joilla samanlaisia mielenkiinnonkohteita) ja esim. lapsi-mja nuorisotaloilla.
Ko. Poikaan taas kannattaa muistaa että varsinkin vähän tuntemammattomat voi olla juurikin niitä ”pedoja” tai muuten vain epäilyttäviä henkilöitä, ei toki kaikki mutta lähipiirissä on käynyt sellainen tapahtuma joten olen varovaisempi kuin muut yleensä. Silloin kannattaa tavata ensikertaa julkisilla paikoilla (kaupungissa esim, eli ei mennä toisten kotiin tai muualle ainakaan yksin)
Voit siis vaikka kertoa äidillesi että olet tavannut kivan ihmisen nimeltä X ja kävisikö tapaaminen esim. kaupungissa Y, Z:n parkkipaikalla tms.
Eli pieni varovaisuus ja osoita vanhemmillesi että itsekin tiedät ja jos tutustut ekan kerran face to face niin se on jo hyvä alku :)

Tsemppiä! Toivottavasti oli jotain apua! (:

Nimetön

Mitäs jos olisit kesän perheesi kanssa?
Ja kysy ihmeessä äitiltäs, ja jos Se suostuu niin näkisitte vaikka ”puolessa välissä”
Ja koittasit vaikka vidoechattia että äitis näkisi että Se on ihan oikea poika eikä mikään pedo

Vastaa aiheeseen: Yksinäisyys kesällä varsinkin + poika asiaa :3

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top