Siirry sisältöön

yksinäisyys , ulkopuolisuus ja en ole samanlainen kuin muut!

vilma

Miksi en ole samanlainen kuin muut! Mä oon huomannu et meidän luokas tytöt ei haluu semmosii joukkoon jotka eivät ole samanlaisia ku ne! Mä olen yrittäny olla saman lainen kuin ne mut en oo onnistunu…On mullaki kaveri mut ei se sillee oo niinku kaveri:( Ja sitte ne tytöt sanoi ja uhkaili et joos mä sanon niist opel ne antaa turpaan! Ja ku mä oon aina ollu sellanen että mä teen niinku joku toinen sanoo….Ja sit mä oon tavallaan yksin ja ulkopuolinen…

MLL Ylläpito

Hei ”vilma”,

luokkasi tytöt toimivat tosi väärin sinua kohtaan eikä syy ole lainkaan sinussa. Sinulla (ja jokaisella) on oikeus olla juuri sellainen, kuin olet. Riität ja olet hyvä sellaisena, kuin olet. Heillä itsellään on vaikeuksia hyväksyä erilaisuutta joukkoonsa mutta se ei tarkoita, että Sinun pitäisi muuttua, vaan heidän.

Uhkailu väkivallalla on myös todella väärin ja jopa rikollista. Sinun ei pitäisi joutua kestämään tuollaista. Olisikin hyvä, jos pystyisit puhumaan jonkun aikuisen kanssa. Onko sinulla ketään sellaista luotettavaa aikuista lähipiirissäsi, jolle uskaltaisit kertoa syrjmimisestä ja uhkailusta? Koulussa opettaja tai terveydenhoitaja ovat sellaisia aikuisia, keille voi jutella näistä asioista. Entä vanhempasi?

Voit aina soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen nimettömänä ja kertoa/puhua luottamuksella mistä tahansa asiasta. Puhelu on sinulle maksuton ja se on auki ma-pe klo 14-20 ja la-su klo 17-20.

Yritä muistaa, että Sinussa ei ole mitään vikaa! Paljon tsemppiä ja rohkeutta asioista kertomiseen.

hellosuckers

Moi ! voin periytyy samaan tunteeseen ku sä!! mul on ihan sama juttu koulus myös tyttöjenkaa. paitsi et kaikki pojat on mun puolella.Jos mä olisin sä mä olisin oma itseni kuten olenkin jos sä alennut niitten arvoon et tuu saamaan aitoi ystävii oo omaitsesi ni kyllä sä saat ystäviä! mä olin 2 vuotta ilman ketään aitoo ystävää nyt tajusin et ne tytöt jotka valittaa mulle siit et oon omaitteni ni revin jostain vaan sen rohkeuden et en välitä jos ne moittii. ja jos sua kuulema uhkaillaan näytä niille että et pelkää ! mäki ennen pelkäsin kunnes kerran sanoin vahvana ni siit asti kukaa ei oo ryttyilly syrjimist on viel mut ystäviäkin on :) joten ole oma itsesi!!

tukari

Sulla on oikeus olla sellanen kuin oot. Älä muuta itteäs,pysy sellasena kuin oot. Muista erilaisuus on hyvä asia. Muakin on syrjitty ja tiedän tunteen, kun ei oo oikeita ystäviä. Niiden tyttöjen pitäs opetella hyväksymään erilaisuus. Älä koskaan anna kenenkään muuttaa sua, sillä sä oot hyvä ja arvokas sellasena kuin oot.

Mulle yksinäisyys ja ulkopuolisuus on olleet erittäin tuttuja tunteita. Musta erilaisuus on positiivinen asia ja erilaisuutta pitäis arvostaa enemmän. Valitettavasti liian moni menee massan mukana, eivätkä uskalla olla omia itsejään. Uskaltakaa olla sellasia kuin ootte! Älkää antako kenenkään ikinä muuttaa teitä.

Nimetön

Ole vaan oma ittesi. Pojatkin tulevaisuudessa tykkäävät sellaisista tytöistä jotka uskaltaa rohkeasti olla oma itsensä. Ja mäkin tiedän sellasia porukoita joissa toinen laittaa vaikka korkokengät kun kaveritkin laittaa ja ne on vaan kaikki samamnlaisii
muttahei tsemmpiä sulle ja hyvää kesää :))

Vastaa aiheeseen: yksinäisyys , ulkopuolisuus ja en ole samanlainen kuin muut!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top