Siirry sisältöön
Tyttö010💋

Joo, en tiiä mitä 😌

Siis olin/oon kiinnostunu yhestä mun luokkalaisesta pojasta mutta hetki sitten sain tietää että hän on ihastunut yhteen mun kaveriin🙄 tai tottakai toivon heille parasta mutta en vain kertakaikkiaan pääse yli😭 en käsitä ns mitä tapahtu.

Haluaisin että joku olisi ihastunut minuun mutta näin ei ole, en tiedä miten saisin jonkun kiinnostumaan minusta😭

Ei tarvitse vastata mutta yritin sanoa/viestittää sitä että en pääse yli tuosta yksipuolisesta ihastumisesta ja haluaisin kokea sen että joku ihastuisi minuun, miten toteuttaisin sen että joku edes kiinnostuisi minusta? Onko muilla kokemuksia??

Tuleepa tästä sekalainen viesti mutta en vain pysty käsittämään mitään😭

I hate me, you hate me, everyone hates me!😁👍

Siis mulle on käyny noin ihan sika monta kertas ja just nytki! Tiiän et toi tuntuu ihan hirveeltä ja tulee sellanen olo, et kukaan ei tykkää musta ja en tuu koskaan löytää sitä oikeeta. Ansaitset parempaa, toivottavasti viel löydät sen oikeen sun elämäs aikana, tsemppii!!! 😭❤️

Joku ihminen

Mäkin haluisin tuntee et miltä tuntuis jos joku ois ihastunu muhun. Olen tällä hetkellä ihastunut 2 poikaan!!! Ja tuntuu että ei kumpikaan muhun vois ees ihastua ku tuntuu et oon ruma. Mut uskon et joku on suhun kuitenkin ihastunu sillä sitä ei ees välttis huomaa ja sun kannattaa olla vaan oma ittes nii kyl joku kiinnostuu, ihan varmasti(: Tuskin täst oli mitään apuu mut kirjotin silti ja tää oli aik sekava, sori(:

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Mul on vähän samantyyppinen tilanne. Olin/olen ihastunut yhteen tyttöön rinnakkaisluokalta, mutta on yksi pikku ongelma: tyyppi on umpihetero. Ei genderqueerejä, muunsukupuolisia, tyttöjä, bigendereitä yms. Luulin, että hän kysyi mua ulos, mutta hänen puhetapansa taitaa olla vain flirttaileva. Kunpa joku kiinnostuis musta. Mutta ketä muka kiinnostais tämmöne äänekäs, höpsö, vähän nörtti, kummallisen musiikkimaun omaava tyyppä. Voi hitsit, tohon ”tyypän” tilalle ois niin hyvin sopinu ”äijä”, mutta ehkä en haluu hämmentää porukkaa yhtään enempää mun sukupuoleen liittyen. Ehkä mun ei ois kannattanu sanoo tota. Ihan sama, hämmentykää niin paljon kuin haluutte.

Eli kuten huomaat, ei musta ole täs apuu. Öö… tsemppiä

Vastaa aiheeseen: Yksipuolinenihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top