Siirry sisältöön
Pusheli Pasheli

Moi! Mä olen yksityiskoulussa ja sen takia tuntuu silt et kaikki meijän luokkalaiset tulee tosi rikkaista perheistä. Kaikkien vanhemmat on asiallisia ja normi ihmisiä. Vaan mun ei. Mun isä on puoliks alkoholisti (ei kunnol mut vähä) ja me asutaan kaks huoneisessa kodissa vaikka meitä on perhees neljä. Me voitais saada isompi asunto mut mun vanhemmat haluu asuu keskustas joka on sit tietty kalliimpaa :(
Kaikki mun muut kaverit asuu ihan keskustassa kalliissa kerrostaloissa tai sit vähemmän keskustassa jättimäisissä omakotitaloissa. Mua vähän nolottaa tuoda kavereita kotiin kun meil on niin pieni asunto. Meidän perhe ei oo mitenkään tosi köyhä mut ei meillä paljonkaan rahaa oo. Mut on laitettu hyvään kouluun kosk mun vanhemmat haluu et saan kunnon elämän ja pääsen johonki hyvään yliopistoon (toisin kuin ne) joka on silleen tosi hyväsydämistä niiltä. Ne ei kuitenkaan aina tunnu tajuavan miks mun mielestä on noloa käyttää jotai halpis t paitoj kun kaikki kattoo mia sit koulus ihan vinoon. Mä tiiän et elämäs oon suurempiakin ongelmia mut on tää kuotenki vähä häiritsevää. Pystyyks joku samaistuu tai onks jotai vinkkejä?
Hyvää kesää

Ihminen

Mike oot yksityiskoulussa

Kolmiapila

Moi, en osaa samaistua välttämättä yksityiskouluun liittyviin huoliin, mutta vaatteisiin liittyen minulla on ehdotus.

Itsestäänselvyys on, että sun vaatteet ei määrittele sun ihmisarvoa ja ei ole oikein, että muut tuomitsevat sinua niiden perusteella.

Mutta, oma budjettini vaatteisiin ei ole suuri, joten voin omasta kokemuksesta suositella kirpputoreja (ehkä jo käytätkin niitä?). Toki joistain kirpputorin vaatteista voi näkyä käytön jälki, mutta joskus voi tehdä löytöjä ja bongata jopa hyväkuntoisia ja edullisia merkkivaatteita.

Kirppistely on mielestäni myös kiva harrastus. Toisaalta mainittakoon, että aikaa voi joutua käyttämään paljonkin, jos haluaa löytää tietynlaisia vaatteita.

Ei muuta, tsemppiä elämään <33

13v tyttö bi

haluisin auttaa mut en ole yksityiskuolussa.

Vastaa aiheeseen: Yksityiskoulujen huonot puolet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top