Siirry sisältöön
apua kaipaava

Elikkä mua pelottaa ihan sikana yläasteelle meno. Mua on vähän niinku syrjitty nyt kuutosella kun mun bestis alko oleen toisten kanssa eikä mulla silleen oo muita kavereita. Muutenki mua on haukuttu kolmos luokalta asti niin yläaste pelottaa. Ja sit ku mietin pitääkö alkaa käyttää meikkiä ja muuta. Toivosin että saisin yläasteella kavereita mutta mua pelottaa että kaikilla on jo kaveri piirinsä. Mitä teen?

SuperKoirat

Hei!

Kuulimme tarinastasi. Meistä sinun kannattaisi olla oma itsesi. Muista että sinun ei ole pakko käyttää meikkiä. Me uskomme että kun luokat vaihtuvat niin löydät uusia ystäviä ja muista jos sinua kiusataan tai haukutaan niin siitä pitää kertoa välittömästi aikuisille. Sinun kannattaisi mennä rohkeasti puhumaan muille.
Toivottavsti vinkit auttavat sinua!

Auttava

Kiusaamisesta kannattaa kertoa. Kun kysyit meikeistä niin ei tarvitse laittaa, kannattaa olla oma ittensä. Jos ei ole kaveriporukassa/ kavereita kannattaa kysyä pääseekö mukaan tai voi kysyä muita jotka on yksin jos ei halua kaveriporukkaan. Ylä-astetta ei kannata pelätä turhaan.

Toivottavasti tuli parempi mieli onnea ylä-asteelle!

Vastaa aiheeseen: yläaste pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top