Siirry sisältöön
(^.^)

Moi! Onn menos ens lukuvuonna yläasteelle ja mua jännittää ku oon kuullut siitä paikasta aika paljon pahoja asioita [osa viestistä poistettu]

Otan myös ihan vinkkejäkin vastaan!
Kiitos!!

Aitsu 💞

Heii! Ite lopetan kohta ysiluokan, ja voin kertoo, että yläaste ei ole läheskään niin paha kuin mitä mulle ala-asteella on kerrottu. Joo, toki siellä on vähän roisimpaa menoa kuin esimerkiksi ala-asteella, mut siitä selviää kyllä. Jännityskin on ihan normaalia, ja voin sanoa että muakin jännitti yläasteelle meneminen todella paljon, mutta hyvin se menee.
Kantsii muistaa, et yläasteella porukka jakautuu useimmiten vähän omiin porukoihinsa, ja mä suosittelen et kannattaa olla kaikille ystävällinen ja välttää esimerkiksi muista selän takana skeidan puhumista. Kaikkien kaveri ei tarvii olla, eikä pidäkkään, mutta on aina parempi että tuut tarvittaessa toimeen myös muiden kuin sen oman porukan kanssa. Lisäksi sillon kun sä oot ystävällinen muille, ne alkaa usein käyttäytyä hyvin sua kohtaan tai ainakin antaa sun olla.
Moni myös aattelee, että lukuläksyt = ei läksyä. Tää on kuitenkin vähän virheellinen ajattelutapa, koska ne kirjan kappaleet sisältää oikeasti tärkeetä tietoa oppitunnin aiheesta. Ne kappaleet kannattaa lukea, ja se helpottaa tosi paljon esimerkiksi kokeeseen lukemista sitten myöhemmin.

Tässä oli pari vinkkiä mitä oon ite yläasteella hyödyntäny, ja toivottavasti näistä oli sulle edes jonkin verran apua! :)

(^.^)

Tiedän, että et varmaan näe tätä, mutta suuri kiitos silti. Aion hyödyntää noita vinkkejä!!!!!

KIITOSSS!

AN64

Moro, mä lopetan kohta peruskoulun ja voin omalta kokemuksektsni sanoo, et siellä on kyllä aika vilkas meno. Varsinkin välkillä. Kanttii tarkkaa miettii et millasten ihmisten kans hengailee, koska osa saattaa käyttää päihteitä tai tehä jotain ilkivaltaa tms. Jos joku tulee kettuilee sulle, älä välitä, se tuntuu aina pahalta, itekki joutunu uhriks, toki kenenkään ei pitäis kuunnella sitä samaa jauhantaa. Mut vaikka siel onki sellasta menoo niin voi olla et saat tosi kivanki luokan.

Vastaa aiheeseen: Yläasteelle meno

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top