Siirry sisältöön
🐖

Eli siis mulla oli pari viikkoo sitte yläasteesee tutustumine ja siis mä sain ihan kivan luokan josta tunnen aika monta mutta sit siellä on semmonen poika joka käyttää alkoholii, vapee ja jne nii mua ahistaa ihan hirveesti jos joudun vaikka puhuu sille

Joku

Yläasteella on aina tota porukkaa. Ittellä on puol luokkaa sellasia, ei siitä kannata välittää. Parempi totutella hommaan, jos ahdistaa siitä voi puhua jonkun kanssa. Ja aivan varmasti joudut olemaan tekemisissä sen kanssa, joten kannattaa valmistautua henkisesti.

Arvedávgi

Jokasel yläkoulun luokal on yks tai useampi tollanen tyyppi. Ei ne yleensä oo mitenkään pahoja ihmisiä, niil on vaan addiktio, josta ne ei voi päästä eroon. Jos se tulee puhuu sulle, käyttäydy niinku puhuisit kenelle tahansa tavalliselle ihmiselle. Ei sustakaan varmaan ois kivaa, jos ihmiset välttelis sua sen takia, että sulla on esim. nikotiiniriippuvuus.

Nou Shein

ei se nyt sulle mitään pahaa tee. hän nyt sattuu pitämään kys. asioista. anna hänen olla, hänkin varmaan antaa sinun.

🫥

Sillee, onks yläasteella pakko olla cool? Ei! Meen yläasteelle syksyllä ja en todellakaan aijo alkaa esittää tai käyttää esim. Vapee.

Se vasta on NOLOO

🫥

Ps, kuka haluaa tuhota omaa kehoa ja elmimistöä !!!! EI MITTÄÄ JÄRKEEE! Ja tiedän että tää on mun mielipide mutta se on totta sä voit kuolla siihen!!!! Älä ala tuhoamaan itseäsi.Sä olet mahtava tyyppi ja jos on ongelmaa päästä porukkaan mukaan on varmasti muitakin mahdollisuuksia kuin esim.VAPETTAMINEN

☝️

Ole oma itsesi niinkun [Osa tekstistä/viestistä poistettu.]

Vastaa aiheeseen: Yläasteesta asiaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top