Siirry sisältöön
W [nimimerkki muutettu]

Moro! Oon 13v tyty menos ens lukukautena kasille! Semmost neuvoo/apuu tulin täält vähä kyselee, et miten te selviitte tai teette jos teette jonkun virheen?
Mua ite alkaa hävettää ihan hi**sti, oli se kuinka pieni asia.

Elikkä mun koulussa, oli eilen semmoine jalkapalloturnaus, ja sinne porukka mun frendei osallistu. Katoin pitkään sitä pelii ja mietin et olis kiva tulla mukaan, joten menin kyselee että onko mahdollista jälki-ilmottautua, ja se oli mahdollista.
Seuraava matsi alko (7lk-9lk), ja menin heti kentälle pelaamaa ja kokkeilee mite asia sujjuu.
(Mulla ei siis ollu mitään kokemusta jalkapallosta, ja nämä oli mun ekat turnaukset [pitäkää mielessä!!!])
Olin siellä kentällä, seurailin tilannetta, yritin parhaani puolustaa minkä kykenin.
Sitte kohokohta..: Sain vastustajalta pallon (en olettanut saavan sitä), menin paniikkiin.. Ympärilläni oli vastustajia enkä nähnyt tiimiläisiäni, olin täysin paniikissa, kunnes löysin yhden ja yritin syöttää mutta se ehdittiin ottaa siitä välistä.
Tämän jälkeen mun tiimiläiset vaihdosta huusivat että mun tilalle tulee joku, syy oli se, että ”pilasin” pelin..
Tämä koko loppupäivä musta puhuttiin pelkkää pas**a, kaikki valitti ja neuvo mitä mun ois pitäny tehä.

Mieltä mieltä te ootte tästä? Oisitteko ite valittanu vai mitä oisitte sanonu tällaiselle henkilölle joka oli tällaisessa ensimmäistä kertaa? Oliko oikein huutaa ja häätää kentältä?
Nyt mua on todella paljon hävettänyt, koska siellä oli aika paljon porukkaa katsomassa myös.. Onko minkäänlaista neuvoa tähän??
Otan mielelläni kommenteja ja mielipiteitänne vastaan! <33

tuleva muusikko

musta toi on ihan normaalia ja jos ne on ollu sun ekat niin se pitäis ymmärtää. ja luultavasti ne otti sen niin tosissaan vaan ja vaikka se ois vaan leikkiä niin osa on todella kilpailuhenkisiä silti. ja se on aina harmi kuulla kun muut puhuu p@sk@@ susta😔 mutta ei oteta sydämeen ja älä häpee ittees ollenkaan. ja jos innostut jalkapallosta niin ei muuta kun kentälle pelaa uudestaan🤜 pelaamalla sä sitä opit vaan enemmän😁⚽️
älä häpee ja oo oma ittes💖

Stacy

Ei, ne muut ei tehneet oikein. Heidän pitäisi tajuta, että et voi mitään tuolle. Varsinkin, kun sulla se oli eka turnaus. Tuo kuulostaa todella ikävältä.
Kerro jollekin aikuiselle tästä. Ja voit yrittää myös puhua tuosta asiasta niille ketkä halus sut pois siitä pelistä.

Älä häpeä!

Siis se on jo tosi rohkeaa että edes uskalsit ilmoitautua tähän turnaukseen, kannattaa olla siitä ylpeä! On todella surullista kuulla että sä sait ilkeitä kommentteja kun edes uskalsit yrittää pelata. Mä tiedän että on tälläsiä ihmisiä jotka ottavat juuri tälläiset kouluturnaukset tosissaan ja haluaisin välillä sanoa heille että ”rauhoittukaa nyt kun tää on vaan tälläinen koulutapahtuma jonne ei tule varmastikkaan ketään kykyjenetsiää.” Mä en ymmärrä miks susta puhuttiin edes p**kaa vaikka pelasit siinä pelissä kun luulen että ne ihmiset jotka juuri puhuivat siitä oli aika varmasti ihmisiä jotka eivät edes osallistuneet tuohon. Mutta siis asia jonka haluan sulle sanoa on että älä mieti liikoja tästä, muista myös oikeasti olla ylpeä itsestäsi kun en usko että monet uskaltaisi osallistuu tohon. Uskon et moni ei tuu muistaa tätä tapausta. Pidä kuitenkin rento kesäloma nyt kun se viimein alkoi!

Vastaa aiheeseen: Yliajattelu/häpeäminen..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top