Siirry sisältöön
Minävain

Mulla ei oo oikeestaan koskaan ollu kavereita, et ala-asteellaki olin semmonen laastari, et ku joillain tytöillä oli ollu riitaa, nii sit ne oli hetken mun kaa ja sit ku ne sopi, ne ei enää tarvinnu mua ja heivas mut pois. Yläasteella mä sain yhen tosi hyvän kaverin, mut me mentiin eri lukioihin, eikä keretä kauheesti nähä enää. Mä aattelin, et lukion alkaminen olis hieno asia ja saisin uusii kavereit, mut nyt mä oon vaan yksinäisempi ku koskaan ja haluun vaan pois lukiosta.

Mua on myös kiusattu eskarista asti ja oon saanu kuulla päivityäin kuinka ruma ja läski ja turha oon. Voin sanoo et jos kuulee ”v*tun läski tapa ittes” huuteluu usein, se tuntuu vaan tosi raskaalta. Mulla on vaan koko ajan tosi ruma ja läski fiilis ja mullahan on syömishäiriöki sen takii, ku mua kiusattiin. Lisäks mun yksinäisyyttä ja pahaa oloo ei ainakaan helpota ku jotkut tyypit on mulle aina silleen ”mä en kyl ihmettele yhtään et sulla ei oo poikaystävää, ku sä näytät ihan hirveeltä.” Sekään et pääsin mallitoimiston listoille ei helpota yhtään.

On tosi vaikeeta tutustuu uusiin ihmisiin, ku oma omatunto on iha rikki. Mun faija ihmettelee miks oon yksin ja miks mä en syö. Mä puhun kyllä mun äitin kanssa tästä kaikesta ja se tietää myös et oon pan, mut musta tuntuu vaan oikeesti et oon niin turha ihminen. Kiitti jos oikeesti jaksoit lukee loppuun asti.

Nuortennetin yllapito

Hei Minävain,

Kiitos viestistäsi. Asiasi, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi myös aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Joku

Joo sama homma, ois kivaa saada kavereita

heavygirl

Joo sama, ihmiset ei tunnu hyväksyvän pienintäkään erilaisuutta

0 Bff

Suoraan sanottuna mua inhottaa sellaset tyypit jotka kiusaa toisia. Miettisivät välillä mitä tekevät.

Vastaa aiheeseen: Ylimääränen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top