Siirry sisältöön
Nimetön

Moi!
En voi kertoa asiaani kovin tarkkaan koska pelkään että mut tunnistetaan, mutta ongelma on siskoni (paras?) kaveri.
Ollaan tunnettu hänet tosi kauan siskoni kanssa, ollaan oltu tosi hyvissä väleissä ja naurettu monta tuntia putkeen ja kertoiltu asioita ja tykätty toisistamme.

Parin vuoden aikana asia on kuitenkin muuttunut…
Tämä siskoni kaveri, sanotaan häntä vaikka Jonnaksi, pomottelee siskoani, pakottaa häntä liittymään erilaisiin paikkoihin netissä mistä meidän vanhemmat ei tykkää yhtään ja kaikkea.,.
Otetaan Jonna ulkomaille perheeni kanssa koska siskoni halusi, ”kiitokseksi” Jonna haukkuu meitä, painostaa siskoani (olen nähnyt vilahduksen näiden viestikeskustelusta ja siinä mm. haukuttiin minua todella pahasti ja hän painostaa siskoani ja ”piilohaukkuu”)
Vanhempanikaan eivät tykkää hänestä kauheasti enkä minäkään koska joskus meinaa tulla itku koska tuntuu pahalta koska hän vierailee meillä tosi usein ja tulee kaikkialle kanssamme, ja sitten minä jään ulkopuoliseksi ja hän esittää ulkonaisesti kivaa muttakun silmä välttää niin hän alkaa haukkua ja kiusata.
Hön myös levittelee siskoni kanssa minusta kaikkea pahaa omalle perheelleen.

Mitä teen?
En kestä enää kauan koska yritän ”kääntää toisen posken”, mutta en jaksa sitä kun Jonna luulee olevansa kaikkein mahtavin eikä välitä toisista yhtään, silloin loppuu pinna ja ahdistun ja suutun enkä hallitse silloin hermojani kovin hyvin.

Tuntuu vain pahalta koska siskonikaan ei tajua että Jonna ei ole hyväksi hänelle vanhempienikaan mielestä, hän painostaa ja valehtelee ja ärsyttää tahallaan. Jos hyvin käy hän osaa olla todella ihana ja hauska, mutta aina on se pelko nykyään, että kun he menevät nurkan taakse haukkuvatko he minut taas, tai haukkuuko Jonna meidät molemmat?
Hän vitsailee tosi rankasti mutta näen kyllä sen haukun sieltä vitsailevan naurun takaa.
Vanhempanikin ovat huolestuneita tilanteesta koska he pelkäävät että siskolleni pian käy jotain, sillä Jonna painostaa kaveriaan tekemään sellaisia juttuva mitä ei saisi/kannattaisi.

Mitä teen tämä inhottaa ja ärsyttää, se ulkomaanmatka on aika pian ja tarvitsen pikaisia vastauksia!
Olen puhunut hänelle että miksi Jonna haukkui minua mutta Jonna ei koskaan vastaa tai säikähtää.
Kiitos vastauksista! :(

Hm

Mee kirjottamaan nuortennetin päivystäjälle kirje nimettömänä eikä muut nää sitä , sua ei voi tunnistaa :)

Vastaa aiheeseen: Ylimielinen ystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top