Siirry sisältöön
Nimetön

Onko muut huomannu et nää ylläpidon vastaukset on aina jotain skeidaa?
Esim ”hyvä että kirjoitit asiasi on tärkeä jne. Lisäks mainostatte tota kirjepalvelua ja auttavaapuhelinta. Mitä lie ovat. Saisko rehellisiä vastauksia eikä mitään tekopyhää paskaa mitä teitä on ohjaistettu vastaamaa.

HotChocolate

Heippa! :)

Noo, en sanoisi ihan hyvää auttamis- ja neuvomisyrityksiä sentään tekopyhäksi.
Uskon että vähän ”rajoitettujen” vastausten syynä täällä nuortennetissä on sekä se, että en usko vapaaehtoisia työntekijöitä riittävän jonoksi asti niin että heillä olisi aikaa vastailla ja moderoida niin noita puhelin- ja kirjepalveluita, jotka on siis varmaan enemmän heidän tarkempia vastauksiaan varten, sekä myös tätä nuortennettiä.

Olen siis kokenut asian niin että nuortennetti on tosiaan nuorten oma, anonyymi keskustelupalsta jonka viestit yp vaan tarkastaa ja tarvittaessa antaa vinkkejä siitä, minne kannattaa kääntyä jos haluaa tarkempaa keskusteluapua.

Omia ongelmiani pohdittuani sain suuren avun niin kirjepalvelusta kuin chatistakin.
Niitä ehdotetaan jotta voidaan kirjoittaa vähän tarkemmin _yhdelle_ luotettavalle aikuiselle.
Nuortennetti on hyvä keksintö mutta on eri asia kertoa tosi vaikeista/noloista/ahdistavista kokemuksista suurelle nuorisoyleisölle kuin yhdelle koulutetulle aikuiselle.
Niitä saa siis käyttää ja suosittelen kyllä, jos sulla on ongelmia tai jotain mistä haluaisit puhua tarkemmin niin kannattaa ainakin ensiksi kokeilla kuin vetää ehkä vääriä johtopäätöksiä :)

Ettei mene ihan superpitkäksi niin lyhyesti ; nuortennetti on nuorten oma keskustelupalsta jossa vastaamisesta eniten huolehtii lapset ja nuoret itse.
Puhelin- ja kirjepalveluita mainostetaan koska ne oikeasti on auttanut esimerkiksi mua ja monia muita, enkä näe siinä mitään väärää mainita ja opastaa sinne. Niitä kannattaa käyttää jos siltä tuntuu! Ja siellähän tosiaan vastaajina toimii paremmin ne koulutetut aikuiset.
Sieltä ehkä voisit saada haluamasi tarkemman vastauksen. :)

Vastaa aiheeseen: Ylläpidon vastaukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top