Siirry sisältöön
Uneskelia

Näen todella outoja ja seksuaalisia unia! Olen kolmen yön aikana nähnyt todella omituisia unia.

1 uni: Olin aikaisemman tyttö ystävän luona ja rupesimme harrastaa rajua seksiä todella yksityiskohtaista ja mikä oli muistiin painuvaa.

Etenimme tietääkseni normaalisti koska oikeasti ei sellaista kokemusta ole vielä tullut.

2 uni: Kouluun tuli uusi aine joka oli joku seksioppi. Menin luokkalaisen kanssa koulun suihkuun ja aloimme opettajan valvonnassa hommiin.

3 uni: Olin aikaisemman tyttö ystäväni kanssa heidän luona ja hiplasimme toisten paikkoja..

Voisiko joku auttaa koska ihmettelen että miksi näen tälläisiä unia? Olen 13v poika ja en ole koskaan harrastanut mitään tuollaista. Se minun aikaisempi suhteeni oli lyhyt ja minä ikävöin häntä paljonkin ;( En ajattele seksiä paljoonkaan siksi nämä unet ovat häiritseviä. Unet ovat ollet todella aidon tuntuisia ja olen herätessäni luullut että se on ollut totta. Toivon että saan apua.. Onko tämä edes normaalia.

poika

Miksi ihmeessä kauhistut tuota? Itse näen ihan liian vähän eroottisia unia! Kerran näin unta että kaikki meidän luokan tyypit alko harrastaa seksiä keskenään ja mulle osu yks pitkä jolla oli isot tissit ja se oli niiiin ihanaa. Toisessa unessa harrastin anaaliseksiä 13 v siskoni kanssa (ite oon 15) ja tuskin olin ehtinyt ”sisään” kun heräsin orgasmiin.

Unista ei kannata huolehtia, ne on vaan unia.

Vastaa aiheeseen: Yö unet ovat erityisen outoja nytten!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top