Siirry sisältöön
yksin1

Oon yrittäny laihduttaa, koska olen mielestäni liian lihava. Olen aina kaveriporukassa se isoin. Käytän aina löysiä paitoja, ettei mahani pompottaisi. Vaikka olen pienentänyt annoskokoja, enkä enää syö paljon ja liikun paljon, mutta paino vain nousee. En halua olla enää se kaveriporukan isoin.

カイト~KAITO

Paino ei määritä sitä ootko lihava vai et. Esim. Lihas painaa läskiä enemmän joten vaakaa ei kannata tuijottaa.

Syömättömyydellä ei laihdu, syömishäiriön läpikäyneenä voin sen sanoa. Ainoa mitä sillä saa aikaa on löysä iho roikkumassa kaikkialla ku lihaksisto häviää.

Millanen sun ruoka ja liikuntarytmi on? Ja tietenki se, mitä syöt?

Mä en käytä sanaa ”laihtua”, pikemmin ”kiinteytyä”. Jos välttämättä sitä haluat niin aerobinen liikunta on hyvää siihen. Jos lihaksia haluat kasvattaa nii.kannattaa harkita salilla käymistä.

Voin ite antaa pari vinkkiä ja esimerkkiä; ensiksi kannattaa karsia turha sokeri pois (eli ns. Piilosokeri. Esim. Monissa mehuissa ja jugurteissa on yllättävän paljon sokeria). Ja sitten vaan syöt terveellisesti ja säännöllisesti. En voi sanoa sulle mitä sun pitää syödä, mutta mitää hullua dieettiä ei tarvi. Kunhan saa proteiinia että lihakset kasvaa. Oon ite kasvissyöjä nii käytän paljon esim. Soijaa.

Tosiaan, sun painonnousu voi olla lihaksia. Itellä nous n. 5 kg paino ku lihaksisto kasvoi ja grammaakaan ei ole ylimääräistä kehossa, vatsalihakset näkyy ja kaikki muut lihakset myös. Peilistä ne tulokset näkee, ei vaa’asta.

Azzie

Kaito tuossa vähän mainitsikin tärkeitä juttuja, mutta huomauttaisin myös itse, että länsimaissa on vähän turhankin kova hoikkuuden ihannointi. Kaikki ihmiset eivät vain yksinkertaisesti ole samanlaisia. Niin kauan kuin ihminen on vain terve, mielestäni koolla ei ole väliä. Sanoisin, että kannattaa mieluummin panostaa terveyteen ja hyvään oloon, kuin siihen, onko hieman painoa vai ei.

Mutta kuten tuossa aikaisemmin mainittiin, näännyttämällä ei tosiaan itseään kukaan saa hoikaksi, ja terveeksi. Pienet annoskoot ovat hyvä, mutta pitää myös katso, mitä syö ja syödä useita aterioita päivässä, sekä juoda paljon vettä. Jokaista kaloria ei tarvitse mitata, mutta yleisesti, paljon kasviksia ja vähärasvaista proteiinia, ja säännöllistä liikuntaa, niin sillä se lähtee.

Vastaa aiheeseen: Yritän laihduttaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top