Siirry sisältöön
Puhuja

Olen kuudetta luokkaa käyvä tyttö, jolla ei ole sydänystävää. Siis sellaista parasta ystävää, tiedättehän, jolle voi puhua ja joka oikeasti välittää.

Minulla oli ihan pienenä, joskus 6-vuotiaana tosi hyvä kaveri, mutta hän muutti toiselle puolelle kaupunkia, emmekä ole juurikaan nähneet sen jälkeen. Koulussakaan minulla ei ole ollut kovinkaan paljon kavereita. Juuri nyt minulla on 3 kaveria, mutta eivät kovin hyviä. Olen niiden kanssa kuitenkin, kun ketään muutakaan ei ole. Joskus suren ja ajattelen, ettei kukaan ole halunnut olla kaverini. Tunnen oloni tyhjäksi ja yksinäiseksi.

Ensi syksynä menen yläasteelle, ja luokat sekoittuvat. Tapaan uusia ihmisiä ja voin luoda uusia ihmissuhteita. Niin ainakin toivon.

Tämän viestin tarkoitus ei ole saada teitä säälimään minua, ei. Tämän viestin tarkoitus on antaa kaikille teille enemmän tai vähemmän yksinäisille valoa päiväänne. Uskokaa itseenne, olkaa avoimia, tarttukaa mahdollisuuksiin. Kyllä se ystävä vielä vastaan tulee.

Mukavaa päivänjatkoa!

Kata, verkk@ri

Olet ihana! Olen varma että saat uusia kavereita ja niitä sydänystäviäkin uudessa koulussasi! iloista kevättä sinulle, muista että ihania asioita on paljon! t. Kata :)

Päärynä

Mäki oon 6lk eikä mulla ole sydänystävää.(=

Vastaa aiheeseen: Ystävä tulee vielä vastaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top