Siirry sisältöön
Goldprincess🙌

Voitteko auttaa mua täss tilanteessa (epäselvä teksti pahoittelut)

Eli siis mulla on vapaa-ajalla kaks tosi hyvää kaveria (toinen on mun luokalla ja on tyttö ja toinen on eri luokalla enkä juuri puhu sille koulussa ja se on poika) Ja siis meillä on tosi hauskaa yhessä ja tää tyttö on vähä hiljasempi ja tykkää seurata sivusta, kun minä ja se poika tehää jotai. Ja usein me vaa kinastellaan jostain niinku jotkut sisarukset tai sitt pelleillään jotain ihan outoa ja nii. Se poika on sanonu leikillä ett mä oon muistutan sen siskoa mutt oon vaa rasittavampi ja mä oon sanonu vähä samaa. Mulle on aina ollu selvää ett kummatki on mulle hyvii kavereita, eikä mitää muuta.
Pari päivää sitte tää mun tyttöpuolinen kaveri kerto, ett se on ollu jo melkee puol vuotta ihastunu tähä meiän toiseen kaveriin ja sitt se kysy multa ett en kai mäki oo ihastunu siihen, ku me koko aika nälvitää toisia ja tehää jotai outoo. nii olin sillee ”ei en tietenkää, ett se on vaa kaveri” ja näi. Sen tytön ja pojan vanhemmat on kavereita joten ne vähä toivoiski ett ne alkais seurustelemaan ja näi, mutt ainakaa sitä poikaa ei oo tähän asti kiinnostanu se mun kaveri siinä mielessä eikä se oo mitenkään sitä osoittanu. Mutta ku mun kaveri kerto ett se tykkää siitä, nii mulle tuli sellanen outo olo ja olin ihan järkyttyny, koska tajusin ett kyll mäki taisin siitä tykätä sillä tavalla. Ja kaikkein pahinta ett en osaa enää olla normaalisti niiden seurassa. D: Se mun tyttöpuolinen kaveri kysyy multa neuvoa ett mitähä sen kannattais tehä sen kaa ku se ei haluis pilata niiden ystävyyttä kuiteskaa jos se poika ei tykkäiskää siitä sillee. Oikeesti en tiiä mitä teen, en osaa olla niiden seurassa normaalisti, enkä tiiä ett miks mua ärsyttää kuvitella jos ne alkais tyylii seurustelemaan, ja samalla toivoisin ett ne alkais, ja pelkään ett jos ne alkais nii jäisin kolmanneksi pyöräksi ja mietin ett en kai mä vaa tykkää siitä samasta pojasta kui mun kaveri En tiedä enää mistään mitää oikeesti tartten apua tähä tilanteeseen D:

😍😍

Hankala tilanne!! Kannattaisi ehkä kertoa ystävällesi (tytölle) , mitä tunnet poikaa kohtaan. Siten saatat saada parempaa mieltä. Ja ehkä pystyt olemaan normaalisti heidän seurassa?

Vastaa aiheeseen: Ystävä vai ihastus??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top