Siirry sisältöön
Neetta<3

Eli siis mul on kaukosuhe (n.70 kilsaa) yhen pojan kanssa, jonka mä oon tavannu vaa kerran, ja joka oli samaan aikaan yhe mun toise kaverin kans, se kaveri on mulle tosi tärkee, mut nyt se ei uhu mulle. Syynä ei kuulemma oo se poika, vaan se et mä ”vein” silt sen poikaystävän. Se poika sanoo mulle et se ei oikeesti ollu sen mun kaverin kans, mut mä tiiän et se oli. Mitä mun pitäis tehä, ku emmä oikeesti ees tykkää siitä pojasta,se o iha kauhee näköne ja muutenki inhottava tyyppi, mut haluun vaa et mul on joku.

J3H

Sinä olet valmis uhramaan ystävyyssuhteen sen takia, koska haluat olla jonkun kanssa..?

NYT HERÄTYS!!!

Seurustelu ei ole mikään hiton pokaali, jolla voi elvistellä muille ihmisille. Tiedän, että yksin oleminen on ärsyttävää, mutta sinulla on vaihtoehtoja: Seurustelet jonkun ällöttävän tyypin kanssa, joka asuu uskomattoman kaukana, tai olet ystävänäsi kanssa väleissä, joka oikeasti on paikalla.

Ja jos et oikeasti tajua kumpi on oikea vastaus, sitten sinun kannattaa tosissaan istua paikallesi ja miettiä elämäsi arvoja, ennen kun teet yhtään mitään.

Auttava

Kerroit,että poika oli ollut kaverisi kanssa samaan aikaan yhdessä ollessasi myös sinun kanssasi ja nyt poika ei myönnä,että hän on ollut kaverisi kanssa myös samaan aikaan yhdessä.
Kerroit myös,että et edes pidä pojasta mutta haluat silti että sinulla on joku.
Eikö sinusta olisi parempi liikkua esim. kaupungilla poikaystävän kanssa joka on mukava,ihana ja söpö ?
Vai sellaisen joka on sinusta inhottava ja kauhean näköinen?
Minä valitsisin ainakin tuon ekan.
Kaukosuhteet eivät myöskään ole toimivia aina. Kertomuksesi perusteella et siis haluaisi olla pojan kanssa yhdessä. Päätä suhde niin,että mikään asia ei jää kaihertamaan toisen mieltä. Ystävällisesti ja rauhallisesti.
Maailma on täynnä poikia,löydät vielä sen oikean.

Vastaa aiheeseen: Ystävä vai seurustelu..?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top