Siirry sisältöön
tyttönen

Onko normaalia että en halua ”jakaa ystäviäni” muiden kanssa?
Pelkään että he unohtavat minut jos ovat muiden ihmisten seurassa…

John

Ui juma joku muuki on näin ”sairas” :DDD
Jos mult kysytään ni ei se kauheen epänormaalii oo, täysin samaa miettiny monet kerrat. Itteensähä täs loppupeleis on pakko ajatella. Eikä se oo pahasta.

HotChocolate

Heippa!

Jotkut on vähän omistavampia ihmisiä kuin toiset, eli monet viihtyy pienissä ja tiiviissä porukoissa kun toiset tapaa jopa päivänkin aikana monenlaisia kavereita ja viettää aikaa heidän kanssaan monin eri tavoin.

En kuitenkaan usko että kaverisi ”unohtaisi” sinua sen takia että hän viettäisi aikaa myös jonkun muun kanssa tai että sinä viettäisit aikaa myös toisen kanssa. Elämässä on monenlaisia ihmisiä, jotkut tulee meidän elämään pitkäksi tai ihan lyhyeksikin aikaa, muttei silti saisi vähätellä niitä hyviä hetkiä jonkun entisen ystävän kanssa vain siksi että hän on ”entinen ystävä”.

Joten rohkeasti tutustu uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa kavereidesi seurassa! Jos joku kaveri viettää hetken toisen kanssa aikaa niin on sullakin oikeus olla toisten kanssa, toista voi jopa oppia arvostamaan vielä enemmän kun tutustuu myös muunlaisiin ihmisiin :)

Et ole mitenkään epänormaali, joidenkin luonteenpiirteeseen kuuluu pieni omistamisenhalu, mutta muista antaa aikaa ja tilaa itsellesi ja ystävillesi sekä yhdessä ja erikseen! :)
Siunausta!

Vastaa aiheeseen: Ystävät

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top