Siirry sisältöön

DIGIVOIMAA – digihyvinvoinnilla yhteiskunnallista osallisuutta -hanke pyytää apuasi

Kyselyyn

DIGIVOIMAA – digihyvinvoinnilla yhteiskunnallista osallisuutta -hanke vahvistaa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten digitaalista hyvinvointia.  Digihyvinvoinnilla tarkoitetaan tilaa, jossa subjektiivista hyvinvointia ylläpidetään digitaalisissa ympäristöissä. Hankkeen aikana vahvistetaan nuorten digitaalisia valmiuksia tukea omia opiskelu- ja työelämätaitoja sekä toimintakykyä. Hankkeessa mallinnetaan digihyvinvointiohjelma sekä tuotetaan digihyvinvoinnin arviointimittaristo ja valmennusohjelma kansalliseen levitykseen. Tämän lisäksi hankkeessa kehitetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa vastuullisen somen käytön ajokorttia eli somepassia.

Somepassin kehittämistyössä haluamme kuulla nuorten ajatuksia ja käsityksiä siitä, mitä somepassissa oikein pitäisi olla. Jos haluat auttaa somepassin kehittämistyössä, niin toivomme sinun ystävällisesti vastaavan linkin takaa löytyvään kyselyyn. Kyselyyn vastataan nimettömänä eikä ketään vastaajista voi tunnistaa. Kyselyllä saatuja tietoja hyödynnetään somepassin kehittelyssä ja markkinoinnissa. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia ja siinä annetut vastaukset eivät ole oikein tai väärin, vaan vastaajan omia ajatuksia/kokemuksia/mielipiteitä ja sellaisenaan arvokasta tietoa siitä, mitä teidän mielestänne somepassissa pitäisi olla.

Digivoimaa-hankkeen toteuttaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK/Juvenia. Kumppaneina ovat Mediakasvatusseura Ry, Ammattiopisto Spesia sekä Etelä-Savon liikunta Ry. Hankeen rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto. Hankkeen toteutusaika: 1.10.2018–31.12.2020.

Lue lisää hankkeen kotisivuilta alla olevasta linkistä.

Lisätietoja hankkeesta tai kyselystä antaa Jarmo Rinne +358 44590 0300 tai jarmo.rinne@xamk.fi

Kiitokset avustasi!

Kyselyyn

Aiheeseen liittyvät

Back to top