Siirry sisältöön

Istahda meedion tuoliin jos uskallat!

Missä haluat kohdata nuoria?

Mitä teet nuorten kanssa mieluiten?

Minkä ikäiset nuoret ovat sydäntäsi lähellä?

Minkälaisissa vaatteissa työskentelet?

Mitä leikit tai pelaat mieluiten?

Joudut sairaslomalle. Mitä on luultavimmin tapahtunut?

Millainen nuorisotyöntekijä olet?
Hmm... taidat tehdä töitä nuorisotilalla?

Lasipallomme kertoo, että vietät usein aikaa nuorten kanssa heidän vapaa-aikanaan. Olet erityisen haka erilaisissa pleikkaripeleissä, biljardikätesi on vahva ja olet erinomainen kuuntelija. Univormuusi kuuluvat oleellisena osana huppari sekä villasukat. Älä huoli, tulevaisuutesi näyttää valoisalta, mutta pidä varasi liukkaiden villasukkien ja vatsaasi korventavan kahvin kanssa.
Hmm... taidat tehdä etsivää nuorisotyötä?

Lasipalloon katsoessamme huomasimme julkisen liikenteen kulkuneuvoja, kauppakeskuksia, kahviloita ja toimiston. Taidat tavata nuoria ja nuorehkoja aikuisia vähän missä milloinkin. Kun oikein tarkkaan katsoo, erotan päälläsi olevan tuulitakin kaupungin logolla, vai ovatko ne sittenkin huomioliivit? Ainakin sinulla on jonkinlainen nimilappu mukanasi. Tulevaisuus povaa hyvää terveyttä, mutta pidä varasi. Liikkuminen paikasta toiseen on hektistä ja junaa odotellessa saattaa vilustua.
Hmm... taidat olla verkkonuorisotyöntekijä?

Lasipallostamme heijastuu tietokoneen ruutu ja mieleen nousee vahva epäilys, että olet aika haka myös sosiaalisen median kanssa. Kun oikein siristämme, näemme että teet työskentelet monen ikäisten nuorten kanssa ja kas! olet pukeutunut mitä mukavimpiin vaatteisiin. Aistin, että olet erityisen taitava havaitsemaan rivien välistä löytyvät viestit ja tulkitsemaan erilaisia ohjelmia, koodeja ja muuta salakieltä. Tulevaisuutesi näyttää valoisalta, mutta pidäthän varasi, hiirikäden jännetuppitulehdus on inhottava vaiva.
Hmm... taidat tehdä töitä nuorisoalan järjestössä tai projektissa?

Luotettu lasipallomme näyttää ympärilläsi oleskelevia aikuisia ja tietokoneita. Taidat palaveerata aika paljon? Päälläsi on jotakin siistiä ja tyylikästä, nämä vaatteet eivät kyllä sovellu ponileikkiin tai piiloseen. Aistimme, että olet erityisen täsmällinen, tarkka ja teet työtä nuorten hyväksi täydellä sydämellä. Älä huoli, tulevaisuutesi näyttää oikein valoisalta, pidä kuitenkin varasi, kahvihuoneen ainainen palavereista jääneiden pullien ja makeisten koukuttava uhka leijuu ylläsi.

Aiheeseen liittyvät

Vinkkejä nuorisotyöhön

Back to top