Nuortennetin toimittajat

Nuortennetin toimittajat ovat tavallisia yli 13-vuotiaita nuoria, jotka haluavat vaikuttaa, harrastaa, auttaa muita tai olla muuten vain mukana ja osa kivaa yhteisöä. Nuortennetin toimittajat asuvat ympäri Suomea, ja toimimme Nuortennetissä täysin verkon välityksellä. Nuortennetin toimittajana voit olla mukana merkityksellisessä vapaaehtoistoiminnassa juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimia. Tervetuloa mukaan!

Askeleet Nuortennetin toimittajaksi:

  1. Lue  tiimien kuvaukset ja mieti mikä tiimi sinua kiinnostaisi eniten.
  2. Lue kyseisen tiimin eettiset ohjeet ja pohdi, voitko sitoutua niihin.
  3. Jos vastasit ”kyllä”, täytä ilmoittautumislomake.
  4. Olemme sinuun yhteydessä ja kyselemme vielä hieman lisätietoja. Jos olet alaikäinen, pyydämme tässä vaiheessa myös huoltajasi sähköpostiosoitteen. Lähetämme hänelle viestin siitä, että haluaisit mukaan toimintaan ja pyydämme häneltä luvan osallistumiseen.
  5. Huoltajasi luvan jälkeen lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit liittyä Nuortennetin Discord-kanavalle. Discord toimii keskustelualustana kaikille toimittajillemme ja siellä suunnittelemme toimintaa sekä pidämme muuten yhteyttä. Discord toimii sekä sovelluksena että selaimessa.
  6. Sitten pääsetkin jo hommiin!

Lisätietoja voit kysyä Hannalta. Voit olla yhteydessä sähköpostilla hanna.iso-metsala@mll.fi , WhatsAppilla 050 4685 398 tai Nuortennetin somekanavien kautta.

SEURAAVA NUORTENNETIN TOIMITTAJIEN REKRY ELOKUUSSA 2022

Lue lisää tiimeistä tästä

Tule mukaan Nuortennetin vapaaehtoiseksi

Nimesi tai nimimerkkisi
Tämä kenttä on pakollinen, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.
Millainen vapaaehtoistoiminta sinua ensisijaisesti kiinnostaa?
Voit vastata useamman vaihtoehdon. Nuortennetin toimittaja-tiimien kuvaukset voit lukea täältä: https://www.nuortennetti.fi/osallistu/nuortennetin-toimittajat/nuortennetin-toimittajatiimien-kuvaukset/
Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias osallistuaksesi toimintaan. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydämme huoltajaltasi luvan toimintaan mukaan tulemiseen.
Hyväksyn yhteystietoni tallentamisen Nuortennetin sähköiseen järjestelmään, johon on pääsy vain työntekijöillä. Olen lukenut myös tietosuojaselosteen: https://www.nuortennetti.fi/osallistu/nuortennetin-toimittajat/nuortennetin-toimittajien-tietosuojaseloste/(Pakollinen)
Sinun tulee hyväksyä tämä, jotta voimme tallentaa antamasi tiedot järjestelmäämme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu