Nuortennetin toimittajat

Nuortennetin toimittajat ovat tavallisia yli 13-vuotiaita nuoria, jotka haluavat vaikuttaa, harrastaa, auttaa muita tai olla muuten vaan mukana ja osa mukavaa yhteisöä. Nuortennetin toimittajat asuvat ympäri Suomea, sillä toimimme täysin verkon välityksellä. Nuortennetin toimittajana voit olla mukana merkityksellisessä vapaaehtoistoiminnassa juuri sen verran, kuin itselläsi on aikaa. Tule mukaan!

Askeleet Nuortennetin toimittajaksi:

  1. Lue  tiimien kuvaukset ja mieti mikä tiimi sinua kiinnostaisi eniten.
  2. Lue kyseisen tiimin eettiset ohjeet ja pohdi voitko sitoutua niihin.
  3. Jos vastasit ”kyllä”, ota yhteyttä Nuortennetin Riikkaan. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla (riikka.kaukinen(a)mll.fi, teksti- ja WhatsApp -viestillä (050 453 1523) tai Nuortennetin somekanavien kautta.
  4. Olemme sinuun yhteydessä ja kyselemme vielä hieman lisätietoa. Tässä vaiheessa pyydämme myös huoltajasi sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää hänelle viestin siitä, että olet pyytänyt mukaan toimintaan sekä pyydämme häneltä luvan osallistua.
  5. Huoltajasi luvan jälkeen lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit liittyä Nuortennetin Slack-kanavalle. Slack toimii keskustelualustana kaikille toimittajillemme ja siellä suunnittelemme toimintaa sekä esimerkiksi jaamme somevuorot. Slack toimii sekä sovelluksena että selaimessa.
  6. Ja sitten hommiin!

Lue lisää tiimeistä tästä

 

 

Aiheeseen liittyvät