Siirry sisältöön

Nuortennetin toimittajat

Nuortennetin toimittajat ovat tavallisia yli 13-vuotiaita nuoria, jotka haluavat vaikuttaa, harrastaa, auttaa muita tai olla muuten vain mukana ja osa kivaa yhteisöä. Nuortennetin toimittajat asuvat ympäri Suomea ja toimimme Nuortennetissä täysin verkon välityksellä. Nuortennetin toimittajana voit olla mukana merkityksellisessä vapaaehtoistoiminnassa juuri sen verran kuin sinulla on aikaa ja voimia. Tervetuloa mukaan!

Askeleet Nuortennetin toimittajaksi:

  1. Lue tiimien kuvaukset ja mieti mikä tiimi sinua kiinnostaisi eniten.
  2. Lue kyseisen tiimin eettiset ohjeet ja pohdi, voitko sitoutua niihin.
  3. Mieti sopiiko vapaaehtoistyö elämäntilanteeseesi: toimittajat tapaavat kuukausittain verkossa (1,5h) sekä viestivät viikottain Discord-kanavalla. Lisäksi jokainen voi tehdä juttuja oman aikataulun mukaan. Minkä verran viikossa tai kuukaudessa sinulla olisi aikaa vapaaehtoistyölle? Tauot ovat ok, jos sinulla on kiirettä opiskeluissa tai harrastuksissa, kerrothan niistä Nuortennetin työntekijälle.
  4. Jos vastasit ”kyllä” ja aikatauluihisi sopii muutama tunti kuukaudessa vapaaehtoistyötä, täytä ilmoittautumislomake.
  5. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme yksilöhaastattelusta. Jos olet alaikäinen, pyydämme tässä vaiheessa myös huoltajasi sähköpostiosoitteen. Lähetämme hänelle viestin siitä, että haluaisit mukaan toimintaan ja pyydämme häneltä luvan osallistumiseen.
  6. Saat Nuortennetin eettiset ohjeet luettavaksi itsenäisesti ja pääset jo miettimään tarkemmin miten osallistut Nuortennetin tekemiseen.
  7. Huoltajasi luvan jälkeen lähetämme sinulle kutsun Nuortennetin yhteiselle digitaaliselle kanavalle (Discord) ja saat kutsun kuukausitapaamiseen.
  8.  Discord toimii keskustelualustana kaikille toimittajillemme ja siellä suunnittelemme toimintaa sekä pidämme muuten viikoittain yhteyttä. Discord toimii sekä sovelluksena että selaimessa.
  9. Sitten pääsetkin jo hommiin!

Lisätietoja voit kysyä nuortennetti@mll.fi.

Otamme uusia innokkaita vapaaehtoisia mukaan jatkuvasti. Tuu säkin mukaan!

Lue lisää tiimeistä tästä

Tule mukaan Nuortennetin vapaaehtoiseksi

Nimesi tai nimimerkkisi
Tämä kenttä on pakollinen, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.
Millainen vapaaehtoistoiminta sinua ensisijaisesti kiinnostaa?
Sinun tulee olla vähintään 13-vuotias osallistuaksesi toimintaan. Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydämme huoltajaltasi luvan toimintaan mukaan tulemiseen.
Alle 18-vuotiailta tarvitsemme huoltajan luvan toimintaan mukaan tulemiseen. Kirjoita tähän huoltajasi sähköpostiosoite, niin otamme häneen yhteyttä. Huoltajan sähköpostiosoite tallentuu Nuortennetin sähköiseen järjestelmään, johon on pääsy vain työntekijöillä. Jos olet yli 18-vuotta voit kirjoittaa tähän vain xx.
Hyväksyn yhteystietoni tallentamisen Nuortennetin sähköiseen järjestelmään, johon on pääsy vain työntekijöillä. Olen lukenut myös tietosuojaselosteen: https://www.nuortennetti.fi/osallistu/nuortennetin-toimittajat/nuortennetin-toimittajien-tietosuojaseloste/(Pakollinen)
Sinun tulee hyväksyä tämä, jotta voimme tallentaa antamasi tiedot järjestelmäämme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

[helpful]
Back to top