Siirry sisältöön

Tekemistä Nuortennetissä

Kokosimme listan asioista, joita voi tehdä Nuortennetissä kun on tylsää. Hyviä hetkiä Nuortennetin parissa!


Tiesitkö, että Nuortennetissä voi tehdä kaikenlaista luovaa? Löydät täältä vinkkejä, tekemistä ja mahdollisuuksia vaikuttaa Nuortennettiin.

Lähetä meille kuva, video, piirustus, runo, teksti tai muu tuotos

Lue nuorten tekemiä juttuja 

Nuortennetin anonyymillä keskustelupalstalla voit jutella toisten nuorten kanssa elämän iloista ja suruista – Kaikesta siitä mikä elämässä on jännittävää, kiinnostavaa tai huolestuttavaa. Keskustelut ovat turvallisia, koska jokainen keskustelun aloitus ja vastaus tarkistetaan ennen julkaisua.

Nuortennetin keskustelupalsta


Jos tylsyys iskee, testaa tietosi eri aiheista Nuortennetin testeillä.

Nuortennetin testit


Täällä Nuortennetissä toimii aikuisten lisäksi nuoria vapaaehtoisia. Vapaaehtoiset tekevät monenlaista sisältöä Nuortennettiin ja ovat tärkeä osa koko toimintaamme. Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta? Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoisena Nuortennetissä


Kaipaatko ideoita, mitä tehdä lomalla? Lue Nuortennetin vapaaehtoisten  hyvinvointivinkit. Tai haluaisitko kuunnella nuorten ajatuksia digielämän polttavista teemoista? Nuoret nostavat esiin mm. ulkonäköpaineet ja nettikiusaamisen. Nappaa Nuortennetin podcast haltuun!

Nuortennetin podcast

Toimituksen hyvinvointivinkit 


Nuortennetti on täynnä tietoa erilaisista aiheista. Alta löydät sivuja, jotka käsittelevät ihmissuhteita ja mielen hyvinvointia.

Läheisissä on voimaa

Kaikilla on joskus mieli maassa

Stressi ja rentoutuminen


Omat tunteet ja keholliset muutokset voivat mietityttää. Miten suojata itseään netissä seksuaaliselta ahdistelulta? Ota aiheet haltuun Nuortennetistä ja testaa meidän peli!

Seksuaalisuus

Alastonkuvia Siru-ulottuvuudessa 

Mitä seksi on?


Nuortennetissä toimii myös Lasten ja nuorten puhelin, chat ja nettikirjepalvelu. Lasten ja nuorten puhelimeen voit olla yhteydessä missä tahansa asiassa vuoden jokaisena päivänä. Voit tulla kertomaan kuulumisiasi tai ratkomaan ongelmia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lasten ja nuorten puhelin ja chat

Aiheeseen liittyvät

Aiheeseen liittyvää

Apua ja tukea

Osallistu

Back to top