Siirry sisältöön

Seksivisa

Mikä seuraavista pitää paikkaansa seksin kohdalla?

Oikea! Väärä!

Mikä on seksin suojaikäraja suomessa?

Oikea! Väärä!

Mitä tarkoittaa petting?

Oikea! Väärä!

Mikä seuraavista kuuluu ihmisen seksuaalisen kehityksen vaiheisiin?

Oikea! Väärä!

Mikä näistä suojaa parhaiten seksitaudeilta?

Oikea! Väärä!

Mikä määrittelee sen, millaisiin ihmisiin tuntee seksuaalista vetoa?

Oikea! Väärä!

Mitä tarkoittaa aseksuaalisuus?

Oikea! Väärä!

Miten seksitaudit tarttuvat?

Oikea! Väärä!

Mikä liittyy seksuaaliseen mielihyvään ja tarkoittaa aistillista rakkautta ja rakkauselämää?

Oikea! Väärä!

Mistä tietää, onko valmis seksiin?

Oikea! Väärä!

Seksivisa
Olet tiedonhakuasteella

Huti meni! Seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset voivat olla yllättävän hankalia, kokeilepa uudestaan! Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Seksuaalisuus - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Alkeet hallussa… ainakin melkein!

Joku kysymys meni jo oikein, oikealla suunnalla ollaan! Vielä kuitenkin kannattaa opetella seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä asioita, Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Seksuaalisuus - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Perustiedon ekspertti!

Hei sehän meni melko hyvin, vähintään puolet oikein! Saadaanko ihan täysi kymppi vielä? Käy kurkkaamassa vähän lisätietoa Nuortennetin Seksuaalisuus -sivuilta ja saatat olla kohta seksitiedon tohtori! Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Olet seksitiedon tohtori!

Hurraa! Hurraa! Kaikki oikein! Mahtava suoritus! Oletko kokeillut jo Tunnetko tytöt ja Tunnetko pojat -testejä? Tee vielä ne oikein ja sitten kehuskelemaan terveystiedon tunneilla muillekin.
Back to top