Siirry sisältöön

Tunnetko pojat?

Mikä hormoni aiheuttaa tulevat muutokset matkalla pojasta mieheksi?

Oikea! Väärä!

Mihin seuraavista mieshormoni testosteroni vaikuttaa?

Oikea! Väärä!

Minkä ajan kuluttua kivesten kasvamisen alkamisesta siitin alkaa keskimäärin kasvaa?

Oikea! Väärä!

Minkälainen penis on normaali?

Oikea! Väärä!

Kuinka paljon puheäänen korkeus pojilla keskimäärin laskee äänenmurroksen yhteydessä?

Oikea! Väärä!

Mikä aiheuttaa murrosiässä tapahtuvan äänenmurroksen?

Oikea! Väärä!

Mitä seuraavista hormonituotannon runsastuminen pojilla ei aiheuta?

Oikea! Väärä!

Minkä ikäisenä poikien siemensyöksyt alkavat keskimäärin?

Oikea! Väärä!

Mitä siemensyöksyjen alkaminen todistaa pojille?

Oikea! Väärä!

Kuinka suurelle osalle murrosikäisistä pojista tapahtuu jossain vaiheessa yöllisiä siemensyöksyjä?

Oikea! Väärä!

Tunnetko pojat?
Hups...

Nyt meni ihan metsään! Oletko ollut hereillä terveystiedon tunneilla? Nyt ei muuta, kuin opettelemaan lisää, voit aina kokeilla myös testiä uudelleen. Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Mieli ja keho - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Lisätieto ei olisi pahitteeksi...

Olet jo oikeilla jäljillä, mutta vielä on opittavaa. Suunta on vain ylöspäin! Kun tuntuu, että asiat alkavat olla hallussa, voit kokeilla myös testiä uudelleen. Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Mieli ja keho - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Aikamoinen tietäjä!

Olet jo melko taitava näissä asioissa! Vähintään puolet oikein, huippua! Haluatko kokeilla saisitko kaikki kymmenen oikein? Nuortennetistä löydät paljon lisätietoa Mieli ja keho - sivulta. Muistathan, että voit myös ottaa osaa keskusteluihin Nuortennetin keskustelupalstalla tai puhua tai kirjoittaa aikuisen kanssa Lasten ja nuorten puhelimen ja netin palveluissa. Suorat linkit löydät alapuolelta.
Mestarillinen tulos!
Mahtavaa! Kaikki oikein! Ura terveystiedon opeksi ehkä edessä? Tule mukaan keskustelemaan muiden nuorten kanssa Nuortennetin keskustelupalstalle, ehkä voit vinkata jotakuta muuta, joka pohdiskelee jotain tähän teemaan liittyvää. Linkit löydät alta.
Back to top