Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Lukuloma | Nuortennetin toimittajan my day

Olen yrittänyt pitää koko lukuloman ajan kiinni hyvästä päivärytmistä ja minulla oli tänäänkin herätys klo 7.00 niinkuin joka arkipäivä viime aikoina. Olin kuitenkin poikkeuksellisen väsynyt tänä aamuna joten makoilin sängyssä vielä tunnin sen jälkeen…

Noin klo 8 siis nousin ja menin laittamaan aamupalaa. Yleensä syön aamupalan rauhassa, mutta tänään aloin tekemään kouluhommia samalla kun söin.

Söin aika kevyen aamupalan tänään, koska ei oikein maistunut.. Minulla on usein aamuisin sama ongelma, että ei maistu oikein mikään.. Otin vähän luonnonjugurttia johon pilkoin sekaan banaanin ja heitin mysliä päälle. Lisäksi kahvia ja lasi vettä.

Opiskelin noin klo 11.00 asti ja sen jälkeen aloin laittamaan lounasta. Eiliseltä jäi minun tekemää risottoa joten lämmitin sitä itselleni. Pian lähdin koululle päin, sillä tänään oli aika erityisopettajalle. Olen saanut ison avun ja tuen erityisopettajalla käynnistä ennen kirjoituksia. Oli myös tosi kiva kävellä koululle. Sain samalla vähän happea ja aurinkoa! Tosin on kyllä todella tuulista.

Loppupäivänä en varmaan tee mitään kovin ihmeellistä, sillä olo on tosiaankin ollut aika väsynyt tänään. Syön jotain hyvää iltaruuaksi ja sitten katson varmaan telkkaria. :)

Kata

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top