Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Seksuaalisuudesta

Moikka, oon 14 v. tyttö, Ja mä haluaisin kertoa mun seksuaalisuudesta. Noin vuosi sitten aloin ajatella asiaa, kun en ole ollut kiinnostunut pojista. No sitten meni puolivuotta ja ihastuin parhaaseen kaveriini. Aina kun hän kertoi ihastuksistaan, olisin halunnut kertoa hänelle mutta en vaan pystynyt. Sitten vaan unohdin koko asian ja meni noin 2 kk. No miten sitten tulin ”kaapista”: kerroin koulussa yhdelle kaverille ja hän totta kai kertoi muille ja myös sille ihastukselle vaikka kielsin.

Kaikki sanoi, että se on ihan ookoo jos oot lesbo, mutta silti jotkut vähän väliä huomauttelee siitä, ja valittaa. En ole halunnut tulla kaapista, koska olen muutenkin erilainen ja mua on kiusattu koko ala-aste, siitä on jäänyt pienet traumat ja haukkumista olen kuulut koko elämän: vanhemmilta, sukulaisilta, kavereilta, puolitutuilta ja tuntemattomiltakin.

Pari päivää kaapista ulos tulemisen jälkeen, kaikki käyttäytyivät minuun iha eri tavalla ja kaverit ottivat etäisyyttä, se harmitti paljon. Ja jos katson kavereitani silmiin yli 10 s ne on silleen, että toi on vähän epäilyttävää. Mun mielestä toi menee jo vähän yli koska ei heterotkaa ihastu jokaista vastaan tulevaan… Nyt siitä on noin 3kk mutta silti tyypit kattoo mua vähän oudosti, pariviikkoa sitten sanoin yhdelle tutulle joka asiasta tietää, että haluaisin olla ehkä poika ja vastaus oli että “mikä vitun trans sä yhtäkkii oot, eks sun pitäny olla lesbo”. Jätin vastaamatta tuohon kysymykseen… Kumpa mun kaverit hyväksyisivät minut tällaisen kuin olen.

14 v.

Aiheeseen liittyvät

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top