Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Valokuvaus

Olen valokuvannut omaksi ilokseni muutaman vuoden. Kuvaan järjestelmäkameralla. Harrastuksessa parasta on se, että onnistuu. Se on paras tunne kun saat juuri sellaisen kuvan minkä halusitkin! Aluksi oli vaikeaa kuvata koska en osannut käyttää heti järjestelmäkameraani. Pikkuhiljaa opin säätämään sitä ja laittamaan oikeat asetukset. 

Valokuvausta voi harrastaa kuka tahansa! Tarvitsee vain kameran tai jonkin muun laitteen missä on kuvaamismahdollisuus. Minulla on kameran lisäksi myös jalusta. Itse tykkään ottaa eniten luontokuvia. Voit lähteä kuvaamaan yksin, kavereiden kanssa tai porukassakin. Joskus myös järjestetään valokuvauskursseja. Valokuvauksessa, kuten missä tahansa muussakin harrastuksessa, voi epäonnistua. Välillä ei vaan saa otettua hyviä kuvia. Tämä harrastus vaatii pitkää pinnaa ja tarkkaavaisuutta. Sitten kun olet harrastanut pidempään niin kuvat ovat varmasti parempia.

 

Vilma

Nuortennetin toimittaja

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top