Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Gallupit ystävyydestä

Kuva sydämestä, jonka sisällä lukee ystävyys

Koetko, että sinulla on kavereita?

 ...  ...

Kuinka monta läheistä ystävää sinulla on?

Näytä vastaukset

 ...  ...

Mikä on tärkein ominaisuus ystävällä?

Näytä vastaukset

 ...  ...

Kumpi sinusta on tärkeämpää?

Näytä vastaukset

 ...  ...

Mitä tekisit ystäväsi kanssa mieluiten?

Näytä vastaukset

 ...  ...

Missä tutustut uusiin ihmisiin?

Näytä vastaukset

 ...  ...

Onko sinun helppo saada uusia kavereita?

 ...  ...

Onko ystävä kuin...

Näytä vastaukset

 ...  ...

Ystävät ovat ihmiselle välttämättömiä. Kaikki meistä tarvitsevat joskus tukea ja seuraa. Vaikkei olisikaan se sosisaalisin kaveri, niin silti on oltava ystäviä, sillä yksin on melko vaikea selvitä kaikesta mitä eteen sattuu tulemaan. Ystävien kanssa voi yhdessä pohtia ratkaisua vaikeaan tilanteeseen tai tehdä yhdessä jotain mukavaa, jotta ikävän tilanteen saisi pois mielestä. Hyvät ystävät ovat sellaisia, jotka välittävät sinusta ja haluavat auttaa, vaikka voisivat auttaa hyvin vähän. Ollakseen hyvä ystävä ei tarkoita sitä, että teidän on nähtävä joka päivä ja vaihdettava kuulumiset. Hyvät ystävät voivat nähdä todella harvoin esimerkiksi, jos he asuvat kauempana tai molempien arki on todella kiireistä. Hyvää ystävää ei siis tarvitse nähdä joka päivä, vaan tärkeintä on se, että ystävien välillä on luottamusta ja he todella välittävät toisistaan.

-ystävä

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top