Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Metsässä samoileminen ja marjojen ja sienten poimiminen

Erittäin miellyttävä ja mielenkiintoinen harrastus on kävely metsän läpi. Metsässä kävellen voit ottaa mielenkiintoisia kuvia. Voit myös nähdä metsässä kuinka keväällä kaikki herää eloon ja muuttuu. Metsässä voit kuunnella lintujen laulua ja nauttia siitä. Rakastan todella tätä harrastusta. Hyvä ja hyödyllinen harrastus metsässä on marjojen ja sienten poiminta. Metsä on hyvä paikka seurata metsäeläinten elämää. Voit harrastaa metsässä paljon hyödyllisiä ja mielenkiintoisia asioita.

Inna

Opiskelija

Shima

Opiskelija

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top