Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Nuoret netinkäyttäjinä

Minulle olisi itselle tärkeää se, että nuoret käyttäytyisivät paremmin netissä hukkumatta muita nuoria/ihmisiä koska se on ihan todella tyhmää ja lapsellista ja varsinkin jos olet ”anonyymi” eli sinun käyttäjä on, salainen niin hyvähän siinä on dissata muita, koska kukaan ei tiedä sinua. Ja koska olemme kaikki erilasia ihmisiä ja se on todella jees koska, jos olisimme kaikki samanlaisia se olisi aika tylsää monelle meistä.

Minulle tulee myös ihana ja hyvä fiilis, siitä kun me nuoret osaamme käyttää nettiä ja muita näitä teknologisia asioita” tietokoneita, tabletteja, kännyköitä”, niin voimme esimerkiksi auttaa vanhuksia ja myös meidän vanhempia, koska kovin moni ei heistä ei tiedä kaikkea, minulla on käynyt pari kertaa kun vanhempani eivät välillä tiedä tai  osaa käyttää jotain niin olen aina auttamassa ja tietenkin ” yrittämässä” opettaa heitä mutta eihän he heti tietenkään tajua, mikä ei juuri yllätä yhtään.

Itse pidän siitä, kun me nuoret käytämme somea ja tunnetuimmat ovat tietenkin: Instagram (insta/ig) ja Snapchat (snap). Instagramissa meillä on se oma käyttäjä, mihin laitamme juuri näitä kuvia ja jotkut videoita ja sinulla on omat seuraajat tililläsi, tämä on melkein yhtä sama, kun Facebook.  Ja tämä Snapchat missä noin 70% nuorista juttelee eli ”snäpäilee”, käytämme sitä koska, se on paljon hauskempi tapa jutella, kun WhatsApissa, monet meistä nuorista juttelee siellä kyllä vanhempien kanssa koska eivät omista snäppiä. Ja snäpissä voit lähetellä kuvia kavereillesi jossa on joku kiva filtteri ja voit laittaa omaan mystoryyn kuvia tai videoita, ja voit äddätä uusia tuttuja/ kavereita ja snäppäillä.

Emma

Opiskelija

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top