Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Piirtäminen!

Moi mä oon 11v tyttö ja oon alkanut piirtää paljon!

Piirtäminen on hauskaa vaikka ei olisi kehittynyt siinä. Piirtäessään voit piirtää esim. tunteitasi tai ajatuksia jos et voi niitä kellekään kertoa.

Piirtäminen kannattaa aloittaa lyijykynillä. Lyijykynillä ei tarvitse nimittäin miettiä esim. sävyjä. Lyijykynillä opit milloin tulee tummaa, valo tai esim. heijastuma. Nimittäin värikynällä se on haastavampaa.

Itse piirrän Bruynzeel holland 24×colour pensils puuväreillä ja Derwentin graphic 9b-h lyijykynillä. Molempia saa Suomalaisesta kirjakaupasta ( maksaa 10-30€) mutta esim. Prisma kynät käyvät hyvin.

Itse opin joulun jälkeen kunnolla kun sain Piirtäjän suuren käsikirjan, jonka muistaakseni painoi Mäkelä. Kirjassa opetetaan/näytetään alusta loppuun asti miten piirtää vaikka silmä. Älä luovuta vaikka et heti onnistuisi.

Vaikka olen kertonut tässä ”hienoista” kynistä ja kirjoista käy todella hyvin esim. netistä tai Pinterest:istä hyviä malleja jos jaksaa etsiä.

Aina ei kuitenkaan tarvitse mallia tai ohjeita, voit piirtää myös päästäsi mitä haluat, itse piirsin juuri mandariinin.

Toivottavasti tykkäsit. Käy kurkkaamassa mun toinen tällänen, joka liittyy ratsastukseen. Löytyy kun menet nuorten tekemät jutut/harrastukset/ratsastus.

-Frida/heppatyttö 09

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top