Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

10 päivän taidehaaste

1.pv. Omakuva vapaaseen tyyliin. Hyödynnä materiaaleja  joita löydät ympäriltäsi. Voi tehdä sen vapaamuotoisena tai suoraan muotokuvana. Voit lisätä mielenkiintoa väreillä, luonnonmateriaaleilla, tai vaikka karkkikääröillä! Luovuutta saa käyttää.

2.pv. Lemmikkieläin tai lempieläimesi. Piirrä maalaa tai askartele eläin joka on sinulle tärkeä tai josta erityisesti pidät. Lisäksi voit lisätä eläimelle fantasiapiirteitä, esim. Sarvia, siipiä, vaatteita ja tehdä siitä persoonallisen kumppanin paperilla!

3.pv. Jotain luontoaiheista. Mene luontoon tai luo oma luontomaisema, kasvi tai, Kukka. Voit tehdä siitä taianomaisen tai ihan luonnollisen. Sen voi tehdä myös askartelemalla tai jos resursseja löytyy keräämällä keppejä ja kuivuneita lehtiä, karkkipapereita ja askartelupapereita ja rakentaa puun! Luovuus on sinulla omissa käsissä ja käytä sitä parhaasi mukaan omaan tapaan.

4 Pv. Keksi hahmo itse! Tämä tapaa olemaan todella hyvä tapa kasvattaa luovuutta ja oppia omaa tyyliä taiteessa. Kätesi on vapaat ja sallittu vapaaseen luomiseen, voit tehdä satuhahmosta aina perus arki-ihmiseen asti hahmon. Älä pelkää värien käyttöä ja omien ideoiden toteuttamista.

5.pv. Tulevaisuus. Mieti miltä tulevaisuus 50 vuoden päästä näyttäisi. Näyttääkö se modernimmalta vai  samantapaiselta kuin nykypäivä? Mitä uusia keksintöjä on? Mielikuvitus on vapaasti käytössä.

6 Pv. Piirrä tai askartele jotain herkullista! Luo jokin herkku, tai karkki, tai miksei vaikka useita! Käytä värejä, ja papereita, luo monikerroksisia leivoksia tai simppeleitä muffineita.

7 Pv. Piirrä jotain karmivaa! Mikä mielestäsi on karmivaa? Piirrä tai askartele se paperille ja kokeile saatko siitä vielä karmivamman!

8 Pv. Luo paloista taidetta. Tee kolmioita neliöitä ja ympyröitä, tähtiä ja muita kuvioita! Kuvan voi resursseja omistaessaan tehdä mosaiikipaloista, kivistä, luonnonmateriaaleista ja kaikista mahdollisista tavaroista.

9 Pv. Piirrä, maalaa tai askartele jokin unelmasi. Mistä unelmoit eniten? Mitä unelmoit tekeväsi tulevaisuudessa ja minkä eteen olet valmis työskentelemään sen toteutumisen eteen? Käytä luovuutta työssäsi.

10 Pv. Tee oma planeettasi tai pieni planeettakuntasi. Se voi olla virallinen planeettakunta omilla lisäyksillä tai luo kokonaan omanlainen ympäristösi, se voi olla villi tai neutraali!! Voit käyttää tässä työssä kaikkea luovuuttasi ja haluamiasi värejä.

 

MILO

Opiskelija

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top