Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Millaiset synttärit haluaisin järjestää?

Millainen persoona olet?

Missä vietät mieluiten aikaasi?

Mikä on lempivärisi?

Mitä seuraavista lajeista kokeilisit mieluiten?

Jos olisit eläin, mikä seuraavista olisit?

Millaiset synttärit haluaisin järjestää?
Vaikutat energiseltä ja räiskyvältä persoonalta, joka haluaa kokeilla kaikkea uutta ja jännittävää.
Mitäpä jos kokeilisit samaa synttäreilläsi? Synttäreitä voi järjestää monissa jännittävissä paikoissa, kuten esimerkiksi huvi- tai vesipuistoissa, kiipeilyradoilla tai vaikkapa Hoplopissa. Jos et halua sijoittaa synttäreihisi paljoa rahaa, voit myös järjestää synttärit esimerkiksi metsässä aarteenmetsästyksen tai lipunryöstön merkeissä!
Vaikutat mukavalta ja tavalliselta persoonalta, joka viihtyy hyvin kavereiden kanssa tutussa ympäristössä.
Synttäreitä on parasta juhlia mukavien ihmisten kanssa, joten kutsu kaverit mukaan ja keksi hauskaa ohjelmaa. Kotisynttäreillä voi pelata erilaisia pelejä, tanssia (esimerkiksi Just Dance-pelin tai Youtube-videoiden tahtiin) ja vain hengailla kavereiden kanssa. Mikäli et halua järjestää synttäreitä kotonasi, voitte myös mennä porukalla esimerkiksi elokuviin tai ravintolaan syömään. Sään salliessa myös synttäripiknik on oiva vaihtoehto!
Vaikutat rauhalliselta ja luovalta persoonalta, joka viettää aikaa mielellään itsekseen.
Oma seura on erinomaista seuraa myös synttäreillä: leivo itsellesi syntymäpäiväkakkua (tai herkuttele lempileivoksellasi), laita lempimusiikkiasi soimaan ja onnittele itseäsi lämpimästi synttäripäivän johdosta. Voit myös tehdä retken jonnekin kiinnostavaan paikkaan tai lähteä syntymäpäivän kunniaksi matkalle, joko lähiseudulle tai ulkomaille.

Aiheeseen liittyvät

Osallistu

Apua ja tukea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top