Siirry sisältöön
Nuorten tekemät jutut

Miun tarina kiusattuna

Tässä on miun tarina kiusattuna. Mie vaihdoin automaattisesti koulua silloin, kun menin ala-asteelta ylä-asteelle. Kun vaihdoin ylä-asteelle, olin ekan viikon miun silloisen parhaan kaverin kanssa. Sen jälkeen se jätti miut. En päässyt luokan sisäiseen porukkaan. Jouduin olemaan yksin, vain muutama ysiluokkalainen oli miun kanssa, josta olen iloinen. Tämä meni niin pikälle, etten olisi halunnut mennä kouluun, kun miun luokalta kukaan ei halunnut olla miun kanssa.

Loppujen lopuksi päädyin vaihtamaan koulua, kun miulla siihen oli mahdollisuus. Vaihdoin koulua, ja uusi luokka oli todella mukava. Sain heti uusia kavereita, ja minut hyväksyttiin sinne juuri tällaisena.

No, nyt kun olen lukiossa, tämä kiusaamistapaus säteilee edelleen täällä asti. Miun vanha kiusaaja tuli samaan lukioon. Se toi mieleen kaikki ne vanhat ajat, jotka koin seiskaluokan alussa. Nyt olen lukion toisella. Minua alkoi ahdistamaan, kun olen hänen kanssaan kuitenkin joskus samoilla kursseilla. En ole kuitenkaan jutellut hänelle. Miulle tuli lukion alussa muutenkin kaikenlaisia ongelmia mielenterveyden kanssa. Mutta ei siitä sen enempää.

Saan apua, ja pääsen juttelemaan ammattilaisille. Kun tulin lukioon, täällä on yksi hieno arvo; ketään ei kiusata, kaikki saa olla sellaisia, kuin he ovat.

Halusin jakaa tämän kokemuksen, jotta kaikki tietävät, että kukaan ei ole yksin. Maailmasta löytyy ihmisiä, jotka välittävät ja auttavat. Puhukaa ihmisille tai jollekin turvalliselle aikuiselle, niin sä selviät ihan mistä vaan!!

-Ansku

Aiheeseen liittyvät

Apua ja tukea

Osallistu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomioithan, että kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Back to top