Siirry sisältöön
Pinkie pie crust pizza

Elikkäs, mun mielestä olisi järkevämpää jos viestit tulisi tänne suoraan eikä mitään ”moderoidaan kaksi kertaa viikossa”. Epäasiallisista viesteistä voisi ilmoittaa, jolloin modet tarkistaa viestin.

Tai ainakin niitä viestejä voisi moderoida useammin. Kiitos kun tuhlasit pari sekuntia elämästäsi tähän. Mukavaa loppu päivää!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos paljon palautteestasi! On ymmärrettävää toivoa, että viestit julkaistaisiin täällä reaaliaikaisesti. Meille on kuitenkin huipputärkeää, että tämä on palsta, jota jokainen voi lukea turvallisin mielin ilman, että tulee millään tasolla loukatuksi. Siksi tarkistamme kaikki viestit ennen niiden julkaisua, vaikka se tarkoittaakin muutaman päivän viivettä. Teemme parhaamme, jotta viive ei olisi kovin pitkä.

Toivottavasti viihdyt keskustelupalstalla tästä huolimatta jatkossakin!

Iloa ja aurinkoa päiviisi,
toivottaa Nuortennetin ylläpito

Suklaa-addikti <3

Muuten hyvä idea, mut en usko että se toimis ihan noin – jos kukaan ei sitten ilmoittaiskaan epäasiallisesta viestistä, se jäis tänne, ja vaikka joku ilmoittais, vahinko ois jo tapahtunut koska todennäköisesti aika moni olis jo lukenut sen siinä vaiheessa. Moderoinnin nopeuttamista taas on toivottu aika paljon, mutta sitähän me ei voida päättää ja musta pari kertaa viikossa on ymmärrettävää, koska mun kokemuksen mukaan viestejä ja keskusteluja julkaistaan välillä useamminkin :)

Ukko

Kyllä näin pitäisi tehdä. Asiattomat viestit voisi sitten ilmoittaa ja poistaa. En tykkää tästä liikasuojelusta täällä Nuortennetissä. Myöskin moderointi on todella mielivaltaista välillä täällä kun tekstiä saatetaan poistaa vaikkei olisikaan puhunut mitään pahaa yms. Tai sitten pistetään uusi keskustelualue tulille, jossa sitten voi puhua ilman mitään ”tarkistusta”.

Mun mielestä parempi näin. Elämässä menee muutenkin päin helvettiä, ja tää on mulle ainoa paikka, jossa voi lukee mitä tahansa pelkäämättä, et tulee jotain ilkeetä tai muuten vaan ahdistavaa vastaan. Kiitos ylläpitäjät 💕

Nou shein

Joo oikeest moderoikaa joka pv (ainakin arkisin) tai sit annatte vaan julkasta

010 tyttö <33

parempi näin. Ihmiset ovat todella loukkaavia nykypäivinä-

valivali

Vois olla sillee et viestit tarkistetaan vaikka useita kertoja päivässä

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Tänne vois laittaa myös sellaisen että voi muokata omaa viestiä jos on tullut kirjoitusvirheitä 😉
Hyvää alkanutta kouluvuotta kaikille 📚📘📗📓

Näitä moderoimattomia palstoja on netissä jo ihan tarpeeksi, homma siellä usein menee aika rajuksi. Minusta vain hyvä että nuortennetissä viestit tarkistetaan ensin.

Suklaa-addikti <3

Ihan tosissaan, tyypit. Kyl ihmisten pitäisi oikeesti tajuta, että tää on just sellainen sivusto, jonne ei mitä tahansa voi julkaista, ja kai tänne moderoitais useammin, jos ois aikaa ja työntekijöitä. Jos ei ihan oikeesti kelpaa näin, Suomi24 on olemassa :|

Eikös toi ois Lukutoukka käytännössä aika vaikea toteuttaa koska täällä ei ole käyttäjätilejä? Jokainen voisi silloin muokata mitä vain viestiä ja laittaa sellaisia sanoja toisen suuhun mitä ei todellakaan ollut ideana alunperin.

Saimaa

”…” Jos nää jotain ylilautaa selaat niin ei kyllä ihme. Poistetaan tääkin sivusto vaan kun ihan naurettavaa pelleilyä tänkin kans ollut jo vähän aikaa.

Vastaa aiheeseen: 1 pikku idea

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top