Siirry sisältöön
Tyttö

Meillä on kohta koulussa lääkärintarkastus, ja pelottaa kun jotkut on jo käynyt siellä. Ne on sanonu, että siellä ei saa olla mitään muuta kun pikkarit, ja sitten vielä nekin,pitäis ottaa pois.

Ja sitten siellä pitäis olla vanhemmat mukana! Kuulemma se on erityisen tärkeää, ja aikaa siirretään jos vanhemmat eivät pääse paikalle.

En halua mennä ihan alasti vaan arvioitavaksi. Mitä teen?

Auttakaa!!

Nuortennetin yllapito

Hei Tyttö,

Hyvä, että kirjoitit tänne ja toivottavasti saat muilta nuorilta hyviä vastauksia. Käy kattomassa myös meidän Nuortennetin verkkotukioppilaan Katan kirjoitus aiheesta: https://www.nuortennetti.fi/2019/02/kun-laakarikaynti-ahdistaa-ja-pelottaa/

Ja haluan vielä aikuisena sanoa, että tarkoitus ei varmasti ole mitenkään arvioida sua ja alushoususillaan olo yms. varmasti ja toivottavasti hoidetaan tosi kivasti. Terkkari tietää kyllä, että terveystarkastus jännittää kaikkia. Pystyisitkö sä vaikka kertomaan sun jännityksestä sun vanhemmalle tai jollekin muulle läheiselle aikuiselle? Tai jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/, siellä koulutetut aikuiset vapaaehtoiset vastaa nuorten erilaisiin kysymyksiin, huolenaiheisiin tai vaan juttelee. Tsemppiä, hyvin se menee!

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

hihihi

Moiip. Mun lääkärintarkastuksessa sain olla ihan perusvaatteilla, tietenkin varmaan riippuu kunnasta yms. Mut meillä ei ollu mitää et vaatteet pitäis ottaa pois, varsinkaan kun se lääkäri oli mies. Okei, pojilta en tiiä mutta ite oon tyttö, mulla kai vaa katottii korvii, juteltii (varmaa 3/4 ajasta :D) ja sit se tunnusteli mahaa tai jotai. Mut elä pelkää :) Muoki jännitti (+ mun vanhemmat ei ollu mukana, olin yksin) mut ei se sit ollukkaa nii paha :) Kuitenkin, siellä vaan katotaa et kaikki on hyvin niinkun tossa ylhäällä sanottiinkin, ettei oo tarkotus arvioida tai mitään, vaan ettei oo mitään sen vakavaa esim. Sairauksii :) Mut goodluck mate!

uninaa

mä oon vast 4lk mut mun isoveli oli vitosel ja sen piti olla alasti ja se sano että sitä sen alapäätä tutkittiin .9

Vastaa aiheeseen: 5lk. Lääkärintarkastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top