Siirry sisältöön
minä

olen 14 vuotias tyttö. käyn 8luokkaa ja olen huomannut että selvästi koulunkäyti on laskussa ennen sain 9-8 kokeista nykyään 5-7 eikä koulunkäynti kiinnosta ollenkaan, lintsaan usein. nukun tunneilla koska yöuneni jäävät 2-5 tuntiin joka yö. öisin vain itken ja jos saan nukuttua jotenkin niin nukun todella huonosti. olen nykyään kauhean ärtynyt joka asiasta. haluaisin kovasti ihmisen jolle puhua mutta ei ole sellaista jolle voisin puhua kaikesta enkä usko enään että sekään auttaisi mitään.

Kia – Verkk@ri

Moikka,
ikävää kuulla, että olet joutunut tähän tilanteeseen. On kuitenkin hienoa, että olet itse ymmärtänyt, että kaikki ei ole hyvin.
Oletko koittanut puhua asioista jollekulle?
Kouluarvosanojen laskusta, ei aina tarvitse olla huolissaan. Tosin, kun ne ovat nyt tippuneet noin paljon, kannattaa siihen kiinnittää huomiota. Muista kuitenkin, että oma terveytesi menee koulun edelle, siitä, että sinulla olisi hyvät arvosanat, ei ole mitään hyötyä jos oma terveys ei ole kunnossa.
Sinun kannattaisin puhua asiasta esimerkiksi vanhempiesi kanssa. Mikäli se ei kuitenkaan tunnu hyvältä ajatukselta, voisit puhua esimerkiksi koulun terveydenhoitajan tai koulun kuraattorin/psykologin kanssa. He ovat vaitiolovelvollisia ja osaavat auttaa sinua eteenpäin.
Voit tietenkin mennä suoraan terveyskekukseen lääkärille, joka osaa autta sinua. Kun ongelmat ja niiden synytmisen syyt selvitetään, jaksat taas paremmin. Sitten voi taas alkaa keskittyä enemmän kouluun :)
Kaikki järjestyy kyllä!
Hyvää kesän odotusta!
Kia :)

Subeida-verkkari

Hei!

Onko viime aikoina sattunut jotain mistä tämä voisi johtua? Suosittelen lämpimästi että juttelet aikuisen kanssa mieltä painavista asioista.Voit puhua esim.terveydenhoitajan,kuraatorin,kummitädin tai vaikkapa vanhempiesi kanssa,sillä puhuminen helpottaa aina!

Tsemppiä ja hyvää kesän alkua!

Vastaa aiheeseen: ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top