Siirry sisältöön
minäää

mulla on vuoden ajan ollut ahdistuskohtauksia. ne alko (luultavasti) siitä kun mun silloinen poikakaveri jätti mut ja masennuin sen takia. kesään mennessä ne helpotti mut kun menin lukioon ne alko uuestaan.
ennen ne oli sitä, että ei saanu henkee, kädet täris, joskus aloin itkemään jopa tunnilla koulussa tai menin välkällä vessaan. tuntu et kaikki kaatuu päälle jne. kävin koulupsykologilla kevään ja se autto.
syksyn ajan ne oli samaa kun keväällä, mut vähän aikaa ne on ollu pelkkää käsien tärinää ilman ahdistusta. ja sitä että on pakko tehä käsillä kokoajan jotain, ettei pysty pitään paikallaan käsiä.
mulla on myös sosiaalisten tilanteiden pelko, en voi kävellä kaupungilla ilman että mua ahistaa. ja bussissa alkaa ahistaa heti kun joku vilkasee muhun päin. mulle on sanottu et tarviin lääkkeitä tähän, oon käyny terkkarilla ja se sano että mun pitää soittaa aika psykologille mut en oo saanu sitä aikaan.
ja sit mulla on välillä epätodellinen olo, mietin miks sanoin äsken noin tai sanoinko jotain ollenkaan. oon jostain lukenu että se voi viitata epilepsiaan?

Nimetön

En tiiä voisko tuo olla epilepsiaa, en ole koskaan kuullutkaan. Mut kannattaa ottaa yhteyttä psykologiin. Mulla ei itselläni oo ollu paniikkihäiriötä tms. mut mun äidillä on, ja hänellä on auttanut tosi paljon lääkkeet ja psykologi. Tsemppiä sulle:)

joku random??

Se on kyl järkyttävää jos ihastus jättää noists kohtauksista sen verran et vähän outoja(ei pahalla) toivottavasti ne loppuis D8 ei oo varmaa mukavaa tommoset jutut. Toivottavasti autto ees vähä.

Vastaa aiheeseen: ahdistaa D:

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top