Siirry sisältöön
jepjep

Eli mun koulussa on semmonen poika porukka jossa on jotain 6poikaa ja ne on vuoden vanhempia. (Itellä porukka jossa on 3-4tyttöä) Sitte ihan AINA ku ne tulee käytävällä tai välitunnilla vastaan ne kyylää ihan kamalasti. Ne kattoo niin kauan ku ne pystyy. Ja välillä tuntuu siltä että ne seuraa, koska ne kävelee melkein aina perässä. Ja ne seisoo jossain niin kauan että me lähetään kävelemään ja sitte ne lähtee kans. Ja sitte olin yks päivä yksin koulussa (kaverit oli sairaana kotona)sitte ku kävelin niitten ohi ne kaikki katto minua taas ihan kauhean pitkään. Vähä ennen sitä ku olin siinä kohalla yks niistä katto mua silmiin ja sano niille kavereille ”älkäähän nytten” ja sitte ku kävelin ohi ne huusi jotain ne sen kaverit, en tiiä mitä ne huusi koska ne ei huutanu suomeksi. Ja se niitten kyyläys on ihan kamalaa. Se alkaa jo ahistamaan aika paljoki.

Mitähän se niitten toiminta vois tarkottaa? Ois kiva jos joku kertois mitä tuo vois olla tai jotain ajatuksia tuosta. Se vois auttaa. :)
Ja en tiiä mihin aiheeseen tämä pitäs kirjottaa niin kirjotin sen nyt sitte tänne. :)

NappiTyttö

SOMEBODY IS LOVE! ok xD siis saattaa oilla että joku niistä (tai kaikki) on ihastunut suhun. =D Tai sitten saattaa olla kyse kiusaamisesta. mitä ne suunnilleen huusivat?

jepjep

Hahah! :D Niin siis kaverit on miettiny tuota ekaa minkä sanoit, mutta mutta eistä oikein usko. :D En kyllä yhtään tiiä, enkä minä kunnolla sitä ees kuullu mutta huomasin vaan sen että ne ei suomeksi sitä huutanu. :s (siis nämä kaikki kuitenki suomalaisia on. :D)

Vastaa aiheeseen: Ahdistavaa kyyläystä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top