Siirry sisältöön
ahdistunut

Minua ahdistaa olla erään pojan kanssa koska hän yritää koko aika kosketella minua intiimi alueille joka ei ole todellakaan kivaa. Vaikka sanon hänelle että tuo ei ole todellakaan kivaa silti hän vain jatkaa. Sanoin kerran hänelle että onhan hän tietoinen että seurustelen ja hän sanoin kyl mä ny sen tiiän

MLL ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Hyvä, että kirjoitit meille. Olet aivan oikeassa siinä, että kukaan ei saa kosketella sinua intiimialueille eikä muuallekaan ilman sinun lupaasi. Kurjaa, ettei poika kunnioita tätä koskemattomuutta. Hienoa, että olet napakasti sanonut pojalle, ettei hänen koskettelunsa ole kivaa ja että seurustelet. Ymmärrän hyvin, että lähentely ahdistaa. Poika tulee liikaa sinun reviirillesi ja sinulla on oikeus itse määritellä, kuka sinuun saa koskea ja mihin, ja kuka ei saa koskea ollenkaan. Harmillista, ettei poika kunnioita sitä, että seurustelet.

Jos hän vielä yrittää tulla lähentelemään, voit sanoa pojalle napakasti, että et halua hänen koskevan sinuun ja voit pyytää poikaa poistumaan. Voit myös itse hakeutua vaikkapa kavereiden luokse ja pyytää näitä auttamaan sinua. Oletko kertonut ystävillesi pojasta? Jos et, niin voisitko ajatella, että kertoisit ja pyytäisit heiltä apua? Kavereiden tuki voi auttaa lähentelyn lopettamisessa. Entä tietääkö poikaystäväsi tilanteestasi? Voitko pyytää häneltä apua? Voit kertoa myös poikaystävällesi, että toinen poika on se, joka tekee väärin ja et halua, että hän toimii enää näin.

Jos haluat, voit soittaa, kirjoittaa tai chatata kanssamme, kuuntelemme sinua mielellämme ja voimme myös miettiä yhdessä lisää keinoja tilanteen selvittämiseksi. Ethän jää yksin huolesi kanssa!

Mulla oli yhden pojan kanssa sama asia. Ollaan oltu kavereita jo 10vuotta ainakin. Olin niillä melkee joka päivä ja huomasin et se just kosketteli vähä kaikkialle ku mahollista mut eniten aina perseeseen joka ei todellakaa ollu enää mukavaa. Kysyin silt iha suoraa yks kerta et ooks ihastumu muhu ku koko aja pitää kosketella nii reilusti vastas että mahollisesti. Sit aloin olla samal kaveril mun exsänkaa mut silti se aina vähä välii tuli koskettelee nii menin iha reilusti sillo poikkisen taakse istuu ja tällee nii kyl se aikanaa alko lopettaa sen. Sit oli myös se ku aloin olee siel yötä myös mut tietty vaa sillo ku se mun exsä oli siel nii se poika yritti tulla siihe sohvalle nukkuu munkaa mut kyl se exsä sano reilusti et mee pois siitä ja älä koko aja koske siihe ja välil joutu työntää iha poiski sen siitä. En oo ollu ton pojankaa nyt varmaa vuotee ku erosin poikkiksenkaa nii en oo jotenki uskaltanu mennä sinne enää :/ kyl se jotenki välil masentaaki ku ei oo voinnu käyä siel mut siit exsäst tuli jotenki semmone tunne et ties et joku oli turvana siinä koko aja ja sehä oliki myös mut emmä tiiä mitä siin tapahtu. En oo pystyny puhuu täst kenellekkää paitsi nyt tänne ja tuskin pystyn tulee puhuukkaa..

Vastaa aiheeseen: ahdistelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top