Siirry sisältöön
love

hei! päätin kirjottaa tänne kun en muualle keksinyt kirjoittaa. eli oon ollu nytte yli 2 kk ahdistunu ja masentunu. mulla menee koulut tosi hyvi. mun keskiarvo on 8.95 (: kaikki kehuu mua tosi fiksuks ja että oon reippaaks lapseks, just joo.. oon oikeesti iha rikki, iskä ja äiti on eronnu ja jäin sillo pienenä iskälle. nään äitiä vaan kesäsäisin. iskä alotti juomaan alkoholia iha hulluna, ja mun toiveeni on siitä asti ollu se että se lopettais joskus. oon kaatanu jo nii monet pullot ja puhkonu viinitynnyrit että en enää tiiä kauanko jaksan. nyt oon alkanu masentua ja tunne ahdistuneisuuden tunnetta joka päivä. [Osa viestistä poistettu.] tuntuis siltä kuin olisin kahen seinän välissä, joita kannattelen, mutta nyt ne seinät alkaa vaa sortumaa nopeemmin ja nopeemmin. oon tainnu tulla mun tieni päähän..

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei.

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta.

Lisäksi voit käydä tutustumassa Nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”Aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: ahdistunut ja masentunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top