Siirry sisältöön
toivoton

Mua ahdistaa aivan kauheesti. Luulen et kärsin depersonalisaatiosta eli epätodellinen olo. Yleensä se olo on menny ohi ja tullu takas aina joskus, mut nyt se on ollu jo pitempään. Mulla on niin huono olo et mua oksettaa. Tuntuu et en oo enää oma itseni.

MLL Ylläpito

Hei,

kuulostaa siltä, että tarvitsisit nyt aikuisen apua mahdollisimman pikaisesti. Oletko aiemmin puhunut olostasi ja tuntemuksistasi kenellekään? Olen varma, että sinua voidaan auttaa! Voisitko kertoa vanhemmillesi? He voisivat varata sinulle ajan lääkärille.

Lääkäri on ainut, joka voi tehdä varman diagnoosin. Jotta saisit oikeanlaista apua, kannattaa hakeutua lääkärin luo. Ymmärrän, jos sinua pelottaa kertoa, mutta jos olosi on nyt aivan kamala, niin apu tuskin sitä ainakaan huonommaksi tekisi, vaan päinvastoin.

Rohkeutta ja koita jaksaa! Toivon, että saat apua mahdollisimman pian ja tunnet taas olevasi enemmän oma itsesi.

minä

Joskus muakin ahistaa, välillä tosi pahasti. Juttelen usein mun parhaan kaverin kanssa silloin. Itse en oikein osaa jutella aikuisille, varsinkaan tuntemattomalle. Tärkeintä ois kuitenkin että puhut jollekkin joka on oikeesti kiinnostunu, jaksaa kuunnella ja kannustaa sekä lohduttaa sinua :) se voi olla kaveri, tuttava, äiti, isä, sisko, veli, psykologi, nettituttava tms. Tsemppiä! Koeta jaksella :)

Vastaa aiheeseen: Ahdistus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top