Siirry sisältöön
12

Tunnen itseni niin läskiksi rumaksi tms. Kaikki muut on kauniita ja hoikkia mutta mä en.
Tunnen oloni melkein koko ajan yksinäiseksi. Minulla on vain 1kaveri, jonka kanssa en voi olla paljoa.
Instagramissa meijä luokkalaiset saa kuvaansa 50tykkäystä ja yli 10 kaunis, rakas, komee tms. Kommenttei. Mä saan pari tykkäystä ja 0 kommenttia.
Mun ex kaveri on iha vitun ärsyttävä. Kaksnaamane… täydellinen..
Onko tämä kuolemanpelko normaalia
Ovatko nämä ahdistuskohtaukset normaalia
Olenko huono ihminen
Jos katoan, kaipaisiko kukaan minua

PomPom

Ekaksi : et ole läski, et ruma! Kaikissa ihmisissä on vikoja, vaikka susta tuntuu että oot ainut joka tuntee noin, kaikki ihmiset varmasti tuntee noin että ei oo tarpeeksi hyvä tai kaunis tai komea tai laiha… Mitä ikinä kuvitteleekaan!
Mutta vaikka kukaan ei ole täydellinen, niin ne epätäydellisyydet tekee meistä kaikista omalla tavallamme kauniita, kun ne viat ja hyvär puolet hyväksyy, näät itsesi oikeasti kauniina kun et vaan ota huomioon kaikkea muka pahaa :(

Ne tykkäykset oikeesti ei merkitse oikein mitään, älä jää murehtimaan niitä vaan hanki mieluumin kivoja harrastuksia (esim. kerhoista saa kavereita ja mielekästä tekemistä, koita kysyä vanhemmilta voisitko aloittaa jonkun harrastuksen?) ja muuta tekemistä? Se voi tuntua ilkeältä että ei saa tykkäyksiä mutta ei se oikeasti ole isokaan asia!
Puhu myös vanhemmillesi muista ongelmista, tai ihan kelle tahansa luotettavalle kaverille, mieluiten aikuiselle, vaikka koulun terveydenhoitajalle tai opettajalle?

Älä hauku ex kaveriasi jooko? :( en tiedä miksi et tykkää hänestä joten en voi sanoa kauheasti, mutta kun ihmiset on toisille kivoja niin yleensä kaikki haluaa olla niillekkin kivoja, saat luotettavamman ja kiltimmän kuvan kun hyväksyt ihmiset sellaisina kuin he ovat, samoin kuin hyväksyt itsesi :)

Kuolemanpelosta, ahdistuskohtauksesta ja muusta mainitsemastasi, kannattaa jutella aikuiselle, ne eivät ole normaaleja mutta jos tunnet niin, niin ne eivät ole kiellettyjä tunteita, ne voidaan hoitaa kyllä pois :)

Et ole sen huonompi kuin muutkaan, olet yhtä arvokas kuin minä, vanhempasi, isovanhempasi, siskosi… Kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita! :)

Itsensä satuttaminen ja itsemurha ovat todella todella TODELLA HUONO päätös!
Ihmiselle on annettu elämä lahjana ja meidän pitäisi elää se loppuun asti, ei päättää sitä itse, ja vaikka luulet ettei kukaan kaipaisi sinua, mieti sitä kipua minkä vanhempasi ja ystäväsi tuntisivat jos olisit eräänä päivänä vain poissa. He musertuisivat ja se muuttaisi monien ihmisten elämää, eikä sitä voi perua!
Eli älä todellakaan tee itsellesi mitään, koita hankkia apua joohan?
Ja MLL tarjoaa lasten ha nuorten puhelimen joten sinnekin voi soittaa jos haluat!

Muista että olet monelle rakas ihminen ja yhtä arvokas kuin muutkin, olet kaunis kuten kaikki me muutkin omalla tavallamme öläkä luovuta! :)
Tsemppiä, halaus ja Jeesuksen siunausta!

gumma

Moi.
Kertomastasi päätellen, sinulla on masennusta ja ahdistusta. (Kuolemanpelko ja ahdistuskohtaukset)
Jos haluat kavereita, aloita jokin harrastus.
Toiset ihmiset ovat avoimia ja sosiaalisia, joten siitä syystä saavat paljon tykkäyksiä. Tärkeintä ei kuitenkaan ole suosio vaan hyvät, luotettavat ystävät. Ahdistus ja masennus saavat sinut sisäänpäinkääntyneeksi. Mene juttelemaan terveydenhoitajan kanssa, että sinulla on masennusta ja ahdistusta.

Vastaa aiheeseen: ahistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top