Siirry sisältöön

Ainutlaatuinen ei tule löytämään sielunkumppania?

erakko

Mun tuttuihin ei lukeudu yhtäkään, joka olisi kiinnostunut samoista asioista kuin mä. Näin se on ollut miltei koko elämäni. Kavereita mulla on, ja niidenkin kanssa kommunikoiminen on haasteellista. Kaipaan sydänystävää, jonka kanssa voisin jakaa kaiken huolehtimatta, että kiinnostaako tota varmasti nää mun jutut. Olen ihan mahdottoman ujo ja sosiaalisesti kyvytön. Mä pelkään, että jos en hanki itselleni kunnon ystävää, tilani laskee, ja itsetuntoni vaipuu nollaan. Olisi kiva löytää joku, josta ottaa tukea kun elämäntiellä kompuroi. Mutta samanhenkisiä ihmisiä en ole koskaan tavannut, ihme jos tulen koskaan löytämäänkään. Pöh.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Maailmassa on yli 6 miljardia ihmistä, ja jos tästä joukosta ei sinulle löydy samankaltaista kaveria, niin jo on kumma! Okei, ensinäkin luvusta en ole ollenkaan varma, älä takerru siihen. Ja tietenkään et voi tulla lyhyen elämäsi aikana tapaamaan läheskään kaikki ihmisiä. Väitänpä silti, että jos lasketaan kaikki ihmiset kehen voit tutustua elämässäsi, niin luvussa on aika monta nollaa.

Älä pelkää tutustua uusiin ihmisiin. Samankaltaisia ihmisiä löydät, jos tiedät mistä etsiä. Ala harrastamaan jotain uutta ja kiinnostavaa, käy kurkkaamassa jossain kerhossa mikä sinua kiinnostaa, tai etsi netistä joku keskustelupalsa sellaisen aiheen ympäriltä mikä sinua kiinnostaa.

Ja kyllä, kaikkihan me olemme erilaisia ja jokaisella meillä on omat ajatuksemme. On silti tärkeää, että jokaisella meillä olisi henkilö kenelle kertoa ajatuksiamme ja tunteitamme ja kenen ajatuksia ja tunteita saisi itse kuunnella. Ei sen henkilön välttämättä tarvitse ajatella esimerkiksi eläimistä tai ympäristön suojelusta samalla tavalla, kuhan hän vain välittää SINUSTA ja sinä hänestä :)

Tsemppiä sulle!
-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Ainutlaatuinen ei tule löytämään sielunkumppania?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top