Siirry sisältöön
15v Poika

Hei! Äitini haukkuu minua että en pärjää koulussa, vaikka ka 8.5.
Sitten hän sanoo että minun tulisi häipyä eikä enää koskaan tavata häntä, hän uhkaa muuttaa pois luoltamme aina kun meillä on veljentytär käymässä.
Hän ivaa minua ja rikkoi tänäänkin ainoan hajuveteni heittämällä sen alas tasolta, sitten hän uhkaa tuhota muutakin, hän valehtelee työkavereilleen minusta asioita, esim. ”Poikani on luuseri, koka ei käy koulua kunnolla, joutaisi heittää pellolle tuommoiset saatanat!”

Olen alkanut jo kyllästymään ikuiseen pilkkaan omalta äidiltäni, enkä jakaisi sitä enää, mutta en myöskään haluaisi erota hänestä kokonaan.

Sini-verkk@ri

Moikka!
Hienoa, että uskalsit kirjoittaa asiasta ja kysyä apua :-)
Sinun tilanteessasi minä puhuisin äitini kanssa asiasta ja yrittäisin kertoa, että minulla on pahamieli kun puhut minusta noin ja uhkaat pois muuttamisella ja rikot tavaroitani.Jos sinusta tuntuu, että äitisi ei ymmärrä, voisit koittaa mennä puhumaan tilanteestanne koulussa kuraattorille. Hän osaisi varmasti auttaa sinua ja hän on myös vaitiolovelvollinen asioista mitä hänelle puhut.
Sinulla on minun mielestäni hurjan hyvä keskiarvo ja jatka samaan malliin. Aina voi parantaa, mutta jos tuossa pystyt pitämään koko peruskoulun on sinulla mahdollisuus päästä melkein minne vain jatko-opiskelemaan.
Tsemppiä ja jaksamista! Muistathan, että asioitten on tapana järjestyä! :-)

Vastaa aiheeseen: Äiti uhkailee, pilkkaa, haukkuu ja nälvii

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top