Siirry sisältöön
._.

Sellai vanha ukko tuli lähentelemään mua kaks vuotta sitten. Sain siitä jo aika paljon pelkoja, aloin karttamaan kosketusta ja jos joku halas, nii valmistauduin antaan turpaan, jos tapahtus jotain. Pelkään pimeetä, hiljasuutta, melkein kaikkii miehii ja poikii. Sit mä masennuin. Viiltelin itteäni ja makasin sängyssä, mikäään ei kiinnostanu. Viime syksynä mä kuitenki aloin vähitellen pääseen masennuksesta eroon.

Mut sitte eilen. Olin tulossa kaupungista kotiin bussilla ja olin jonottamassa autoon pääsyä. Oli ihan pimeetä, eli mua pelotti jo valmiiks. Mut sit… se inhottava äijä tuli halaamaan mua takaapäin. Se oli ihan hirveetä, mut onneks se päästi irti heti ku käännyin kattomaan sitä oikein pahasti.

Itkin koko bussimatkan ja nyt mul on sellai olo että ei oo mitään syytä elää. Mä itken tätä viestiäkin kirjottaessa.

NappiTyttö

sano sun isälles/äitilles että joku tyyppi ahistelee sua! tai sano sille tyypille että jos se viel koskee suhun ni sä soitat poliisille! yleensä ne siihen lopettaa. Mut et sä voi elämääs lopettaa yhen moukan takia! Muista että viiltely ei kannata ja sellaset tyypit on ihan omaan arvoonsa jätettäviä ja eroon päästävissä kunhan kerrot jollekkin. ja pimeellä myöhään KAVERIN kanssa!

Vastaa aiheeseen: And over again

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top